Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carla Oloş, despre fostul ei iubit, Viorel de la 3 Sud Est: "Toate femeile l-au înşelat. Totuşi, are şi el o vârstă"

Publicat:

a stârnit reactii de uimire, în momentul în care a fost surprinsa în compania lui Viorel de la 3 . Relatia celor doi s-a stins imediat, iar asta s-a întâmplat din cauza diferentelor mult prea mari dintre cei doi. 

a avut o relatie de aproximativ o luna, cu unul din solistii cunsocutei formatii 3 . Carla si Viorel au fost surprinsi împreuna în repetate rânduri, iar Viorel a fost cel care a vrut sa grabeasca lucrurile si sa duca relatia la un nou nivel.

Din…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este barbatul cu care Ioana, soția lui Ilie Nastase, a fost casatorita. Lucreaza la Ministerul de Interne: „Afacerile sunt in comun”

10:46, 21.04.2024 - Ioana Simion a fost casatorita timp de 22 de ani inainte de a-l cunoaște pe Ilie Nastase. Fostul ei soț, cu care și un baiat, lucreaza la Ministerul de Interne și nu au mai pastrat legatura dupa divorț.Inainte de a deveni doamna Nastase, Ioana Simion, a avut o alta casnicie care a durat 22 de ani, potrivit…

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Leguma pe care toate femeile de peste 40 de ani trebuie sa o consume. Ce le recomanda Carmen Bruma

14:26, 06.03.2024 - Cu toții știm cat de importanta este alimentația pentru o viața sanatoasa. Aceasta devine esențiala dupa o anumita varsta, atunci cand organismul este mai slabit. Carmen Bruma ne spune ce ar trebui sa consume femeile de peste 40 de ani pentru sanatatea noastra. Ce leguma trebuie sa consume femeile de…

Acces Direct. Familia Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, nu ar fi știut de relația cu avocatul. De ce ar fi ascuns problemele / VIDEO

19:40, 09.02.2024 - Matușa Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, face declarații șocante. Femeia susține ca familia nu ar fi știut de relația dintre cei doi și nici de problemele lor, care, in ultima vreme s-ar fi agravat, ajungand chiar și la episoade de agresiune.

Monica Tatoiu. Cel mai rau e sa te agați ca ”raia” de el

06:45, 03.02.2024 - Monica Tatoiu vorbește cu sinceritate despre relațiile din viața ei și nu face ”rabat” la detalii. Deși amanuntele și le-ar dedica moralei, ele sunt cautate și citite ca picanterii. Invaluite in umor și dezinvoltura, pot trece insa drept orice, de unde și reacțiile atat de contradictorii. Este adevarat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?