Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este satul dobrogean unde se mananca cea mai buna ciorba de peste din lume

Publicat:

La 49 de kilometri de Tulcea, exista un sat in care timpul parca sta in loc: Crisan, transmite Digi 24. Peisajele mirifice si pescuitul pe lacurile Deltei sunt atractia zonei, pescuitul fiind principala activitate a localnicilor. Asta ii atrage si pe turisti, care sustin ca se mananca cea mai buna ciorba de peste din lume, mai relateaza sursa citata.sursa foto: www.info delta.ro ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Satul din Romania cu doar 7 locuitori. Semnal de alarma disperat al localnicilor: Ne mananca salbaticiunile in scurta vreme

07:30, 02.04.2024 - El este Vasile Bocșa, unul dintre ultimii oameni care mai traiesc in satul Novacești din județul Alba. Din dragoste pentru animale, omul continua sa locuiasca aici, unde impreuna cu soția sa se ocupa de avuția sa. Are 20 de vaci, 20 de oi, 10 capre și mai mulți porci."Nevasta mea, cu ea, in familie.…

Licitatie organizata de primaria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutiera din satul Agighiol, contestata la CNSC

12:05, 27.03.2024 - Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a adoptat decizia nr.647 C2 582 la contestatia formulata de Muntenia Invest SRL, cu sediul social in orasul Giurgiu, impotriva comunicarii rezultatului procedurii nr. 1894 21.02.2024 si a raportului procedurii nr. 1797 20.02.2024, emise de primaria…

Muzeul de Arta Populara Constanta: Salvarea si conservarea patrimoniului din lada de zestre a satului dobrogean (GALERIE FOTO)

15:15, 15.03.2024 - Joi, 14 aprilie, directorul Muzeului de Arta Populara Constanta, dr. Florentin Sirbu si dr. Cerasela Dobrinescu, sef sectie Patrimoniu Cultural National, s au deplasat in teren, la Slava Cercheza judetul Tulcea in vederea identificarii si selectarii unor obiecte cu valoare de patrimoniu etnografic specifice…

Muzeul „Ivan Patzaichin”, inaugurat in luna mai, in Delta Dunarii, alaturi de un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

17:45, 14.03.2024 - Primul traseu dedicat exclusiv barcilor nepoluante va fi inaugurat odata cu Muzeul "Ivan Patzaichin" din satul Mila 23, in Delta Dunarii, pe data de 25 mai, si va avea propria aplicatie. Traseul verde se va numi "Delta lui Ivan", anunța Agerpres.Vicepresedintele asociatiei Ivan Patzaichin-Mila 23, Teodor…

Turiști straini, raniți in timp ce pescuiau in Delta: un copac s-a prabușit peste barca

15:55, 13.03.2024 - Incidentul s-a petrecut pe un canal din apropierea satului Crisan, iar in sprijinul celor trei persoane a intervenit o ambulanta navala a SAJ."Principala problema a celor trei turisti in momentul in care a ajuns ambulanta noastra navala a fost ca barca in care se aflau sa nu se scufunde. Cele trei persoane…

Flacarile cuprind Delta Neajlovului! Incendiu devastator in satul Budeni

19:50, 02.03.2024 - Un incendiu de vegetație uscata și stuf a izbucnit sambata in satul Budeni, din Delta Neajlovului. Echipe de pompieri din cadrul Stației Colibași și de la Punctul de lucru Calugareni au fost trimise sa stinga incendiul de vegetație uscata și stuf, conform Mediafax.Potrivit ISU Giurgiu, incendiul…

(VIDEO) Mujdei zdrobit in sticla. Serial despre bucataria fabuloasa a Deltei

12:36, 25.01.2024 - Un operator turistic din judetul Tulcea a lansat, saptamana aceasta, pe YouTube, un serial video despre bucataria deltaica si oamenii care au pastrat gastronomia specifica zonei. „Mixum” este primul produs de acest fel lansat pana acum online. Iliuta Goean este  initiatorul serialului video „Mixum”,…

(VIDEO)Mujdei zdrobit in sticla. Serial despre bucataria fabuloasa a Deltei

12:15, 25.01.2024 - Un operator turistic din judetul Tulcea a lansat, saptamana aceasta, pe YouTube, un serial video despre bucataria deltaica si oamenii care au pastrat gastronomia specifica zonei. „Mixum” este primul produs de acest fel lansat pana acum online. Iliuta Goean este  initiatorul serialului video „Mixum”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?