Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cannabis cărat pe braţe de mascaţii la Caraş Severin VIDEO

Publicat:

Mascatii au gasit o intreaga plantatie de cannabis la locuinta unor traficanti, informeaza Romania TV. Mai mult, acestia aveau un adevarat laborator de preparare a drogurilor.

Localnicii spun ca locuința in curtea careia s-a descoperit plantația de cannabis i-ar aparține fostului comisar-șef al Garzii de Mediu din Caraș-Severin. Persoanele ridicate de mascați vor fi conduse la sediul DIICOT Caraș-Severin pentru audieri.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții de amploare ale DIICOT: romanii au șantajat un strain sa aduca o cantitate uriașa de droguri in Romania

14:41, 31.03.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT au facut sambata șase percheziții in județul Arad la persoane care ar fi determinat un cetațean strain sa aduca in țara 440.000 de comprimate de droguri, informeaza Mediafax. Din cercetari a reieșit ca persoanele in cauza, impreuna cu un alt barbat, arestat preventiv…

Garda de Mediu și-a serbat ziua cu oficiali, directori, oameni rari și elevi – VIDEO & FOTO

15:00, 12.03.2024 - Se implinesc 21 de ani de cand in Romania a fost inființata Garda de Mediu, așa cum este cunoscuta aceasta instituție de catre comunitate. Titulatura oficiala in prezent este Comisariatul Județean al Garzii de Mediu.

Perchezitii DIICOT in cinci judete, la o grupare care a incercat sa introduca si sa scoata din Romania 500 de migranti

14:35, 12.03.2024 - Procurorii DIICOT – Structura Centrala au efectuat, marți 33 de percheziții domiciliare pe raza judetelor Dolj, Timis, Arad, Caras-Severin si Arges, fiind vizati membrii unei grupari infractionale care a incercat sa introduca si sa scoata ilegal din Romania sute de migranti.

Trei TIR-uri cu deșeuri pentru Romania, oprite la granița

14:00, 07.03.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac și Borș, impreuna cu lucratori ai Garzii de Mediu și Protecției Consumatorului, nu au permis intrarea in tara a trei automarfare incarcate cu aproximativ 36 de tone de deșeuri.

Fabulos cum ajung drogurile in Romania: 16 kg de canabis au fost gasite in casa unui constanțean

23:45, 02.03.2024 - Doua persoane au fost arestate preventiv in Constanța pentru trafic internațional și intern de droguri, iar o a treia a fost pusa sub control judiciar. In locuința uneia dintre persoanele in cauza s-au gasit peste 16 kg de canabis. Masurile au fost luate dupa ce doua dintre cele trei persoane cercetate…

Imagini din apartamentul in care Ramona Badescu locuiește in Italia. Are o bucatarie impresionanta, iar pe terasa a plantat lamai și mandarini

16:55, 31.01.2024 - Ramona Badescu locuiește intr-un apartament impresionant in Roma, Italia, alaturi de fiul ei și partenerul sau. Pe terasa, vedeta a plantat lamai și mandarini, astfel ca mananca fructele direct din pom.De mai bine de trei decenii, Ramona Badescu a parasit Romania și s-a mutat in Italia, acolo unde și-a…

Romania sufocata de poluare. Elementele din aer contamineaza alimentele pe care le consumam

15:35, 30.01.2024 - Poluarea este un fenomen care afecteaza tot mai multe vieti. Calitatea slaba a aerului, in special in zonele urbane, conduce anual la peste 200.000 de decese premature, o arata datele oferite de Agentia Europeana de Mediu.


Ce parere ai despre aceasta stire?