Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Ce face nevasta cand sotul e plecat la pescuit

Publicat:

Sambata m am trezit devreme, m am imbracat in liniste, am mers tiptil in garaj, am atasat barca la Jeep si am pornit la pescuit.Pe drum a inceput o vijelie de nedescris.Am pornit radioul: la stiri se anunta ca vremea se va inrautati in continuare.M am intors acasa, m am strecurat in pat langa sotia mea soptindu i la ureche: E o vreme ingrozitoare afara.Ea a raspuns somnoroasa: Imagineaza ti ca idiotul de barbatu meu pescuieste pe furtuna astahellip; ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Betty Salam și soțul, pregatiți sa iși testeze relația la Asia Express 2024. Cu ce ganduri au pornit pe Drumul Zeilor / VIDEO

10:15, 04.03.2024 - Concurenții de la Asia Express 2024 se pregatesc de experiența de pe Drumul Zeilor. Echipele au plecat in acest weekend, iar Betty Salam și soțul au ajuns primii la aeroport. Cu ce ganduri au pornit in competiție.

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Bancul zilei: Șeful il trimite pe Bula in delegație in Brazilia

16:40, 09.02.2024 - Șeful il trimite pe Bula in delegație in Brazilia. Bula este revoltat: – Șefu’, e prea departe! Ce sa fac acolo? – Ai multa treaba, Bula! Du-te și nu mai comenta! – Șefu’, ce sa fac acolo?! In Brazilia sunt numai fotbaliști și panarame! – Bula, cum poți sa zici așa ceva? Nevasta-mea este brazilianca.…

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.

Bancul zilei: ”Un minut pana la inchiderea magazinului”. Continuarea te va lua prin surprindere

21:06, 29.01.2024 - O zi de luni trebuie sa se incheie cu succes pentru a avea o saptamana buna, ia redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura! Te va face sa razi și te va surprinde atat de tare, incat il vei spune și prietenuilor tai. Iata gluma de care ai nevoie luni seara!

Bancul zilei: ”Trei pensionari stau la o barfa pe prispa casei”. Continuarea este surprinzatoare

19:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro iți prezinta bancul zilei de vineri. Weekend-ul se apropie, iar starea de spirit a oamenilor este foarte importanta. Din acest motiv, este recomandat sa te relaxezi cu mai multe glume amuzante, care iți vor aduce zambetul pe buze!

Bancul zilei: ”Cum ii spui iubitei tale ca s-a ingrașat, fara sa se supere?”. Raspunsul te va surprinde!

16:26, 21.01.2024 - Cel mai potrivit mod de a termina saptamana este cu o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro are grija de acest lucru, astfel ca iți prezentam un banc care iți va pastra zambetul pe buze! Poți sa il spui și prietenilor tai, sa te asiguri ca vor rade și ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?