Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Ce face nevasta cand sotul e plecat la pescuit

Publicat:

Sambata m am trezit devreme, m am imbracat in liniste, am mers tiptil in garaj, am atasat barca la Jeep si am pornit la pescuit.Pe drum a inceput o vijelie de nedescris.Am pornit radioul: la stiri se anunta ca vremea se va inrautati in continuare.M am intors acasa, m am strecurat in pat langa sotia mea soptindu i la ureche: E o vreme ingrozitoare afara.Ea a raspuns somnoroasa: Imagineaza ti ca idiotul de barbatu meu pescuieste pe furtuna astahellip; ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Piedone ii raspunde lui Florentin Pandele: Il trimit sa vorbeasca cu nevasta-mea

22:16, 18.03.2024 - Piedone ii raspunde lui Florentin Pandele: Il trimit sa vorbeasca cu nevasta-meaCristian Popescu Piedone, edilul de la Sectorul 5, a vorbit, luni seara, la Romania Tv despre alegerile locale din București. Primarul a fost intrebat daca ar merge la o confruntare cu Florentin Pandele, soțul Gabrielei…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Bancul zilei: ”Trei pensionari stau la o barfa pe prispa casei”. Continuarea este surprinzatoare

19:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro iți prezinta bancul zilei de vineri. Weekend-ul se apropie, iar starea de spirit a oamenilor este foarte importanta. Din acest motiv, este recomandat sa te relaxezi cu mai multe glume amuzante, care iți vor aduce zambetul pe buze!

Bancul zilei: ”Cum ii spui iubitei tale ca s-a ingrașat, fara sa se supere?”. Raspunsul te va surprinde!

16:26, 21.01.2024 - Cel mai potrivit mod de a termina saptamana este cu o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro are grija de acest lucru, astfel ca iți prezentam un banc care iți va pastra zambetul pe buze! Poți sa il spui și prietenilor tai, sa te asiguri ca vor rade și ei!

Bancul zilei: ”Un soț iubitor, care se afla in delegație peste hotare, i-a trimis soției sale un cadou inedit...”

14:50, 20.01.2024 - O zi de sambata nu poate sa treaca mai bine decat cu zambetul pe buze și o buna stare de spirit! Din acest motiv, redacția Spynews.ro are grija de acest lucru și iți vine in ajutor cu un banc care te va amuza teribil! Iata care este continuarea glumei!

'Afacere din interior' - Dosarul penal impotriva AUR a pornit de la soțul unei senatoare care a demisionat din partid

20:26, 10.01.2024 - Senatoarea independenta Rodica Boanca spune ca sotul ei a facut sesizare la DNA privind modul in care AUR a cheltuit banii din subventie, pentru caravana medicala, in spatele careia se afla o fundatie condusa de un deputat AUR, si care a primit 11 milioane de lei. Senatoarea a afirmat ca le-a spus celor…

„Am auzit ca o sa te dea nevasta afara din casa”. Marius Budin de la Insula Iubirii și Antonio Anghel de la Mireasa, replici acide. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi / FOTO

16:55, 30.12.2023 - Marius Budin de la Insula Iubirii și Antonio Anghel de la Mireasa au ajuns sa iși arunce replici acide pe Instagram. Cei doi au dat de ințeles ca este un conflict care a inceput in mediul online, dar care a degenerat. De la cei s-au certat, de fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?