Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când propriile alegeri devin sursă de inspirație

Publicat:

Viața ne pune zilnic in fața a nenumarate decizii și ne confrunta in același timp și cu diferite provocari. In astfel de situații incercam sa ne inspiram din cat mai multe domenii, sa facem corelații și sa contrabalansam avantaje și dezavantaje.... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodiile care se ridica din cenușa cu o putere de neimaginat! Devin invincibile, nimic nu le mai doboara

13:16, 24.04.2024 - Viața a fost foarte dificila pentru unii nativi, dar asta nu inseamna ca au renunțat la țelurile lor. Chiar daca au parte de dificultați, vor trece peste ele și vor deveni mai puternici din toate punctele de vedere. Cele mai puternice zodii Gemeni Reziliența este o calitate pe care acești nativi o au…

Cum a ajuns economia Romaniei sa depinda de jocul lui Mugur Isarescu la BNR: vrea sa-i faca viața ușoara lui Marcel Ciolacu la alegeri sau nu?

08:20, 03.04.2024 - Masura performanțelor unei economii este data nu doar prin prisma efectelor microeconomice, adica investiții și profituri mai mari pentru firme, respectiv salarii și venituri mai mari pentru populație, ci și prin prisma efectelor macroeconomice.

Femei cu Povești. Povești cu Femei: inspirație și putere pentru femeile din Timișoara

19:21, 27.03.2024 - In luna dedicata Femeii, Timișoara se pregatește sa gazduiasca un eveniment care iși propune sa aduca in prim-plan poveștile de viața ale unor femei remarcabile. „Femei cu Povești. Povești cu Femei" este o ocazie unica de a celebra reușitele și inspirațiile din viața de zi cu zi a femeilor.

Rezultate Olimpiada naționala „Lectura ca abilitate de viața”, etapa județeana: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la faza naționala

12:41, 21.03.2024 - Rezultate Olimpiada naționala „Lectura ca abilitate de viața”, etapa județeana: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la faza naționala Rezultate Olimpiada naționala „Lectura ca abilitate de viața”, etapa județeana: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la faza naționala Trei elevi…

Femeia care ne-a dat ”Moromeții”. Dragostea sfașietoare dintre Marin Preda și Aurora Cornu: ”Il aștept in viața urmatoare!”

15:35, 20.03.2024 - ”Moromeții”, una dintre cele mai mari capodopere ale literaturii romane, nu ar fi vazut lumina tiparului daca nu ar fi fost ea. Aurora Cornu, cea mai iubita dintre pamantence, a fost marea dragoste și prima soție a scriitorului Marin Preda. A descoperit manuscrisul carții intr-un sertar uitat din casa,…

„Sursa noastra de iubire, putere și inspirație!”. Smiley, mesaj special pentru cele mai importante femei din viața lui, de 8 martie / FOTO

15:55, 08.03.2024 - Smiley a transmis un mesaj special pentru cele mai importante femei din viața lui, de 8 martie. Artistul a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce urare le-a facut cantarețul cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Eurodeputatul Benea, despre criza de reprezentare: „Mulți cetațeni nu se mai simt reprezentați de partidele mainstream si, pe acest fond, populismul si extremismul devin atractive si chiar frecventabile!”

09:40, 19.02.2024 - Eurodeputatul Dragoș Benea, președintele PSD Bacau, a participat alaturi de alți europarlamentari, la dezbaterea „Alegeri cruciale pentru UE”, organizata de site-ul G4 Media si moderata de jurnalistul Cristi Pantazi. ”Europarlamentarele din acest an vor marca, din punctul meu de vedere, un punct de…

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, a dezmințit zvonurile ca ar fi milionara și și-ar fi cumparat casa de lux in Dubai: ”Vreau sa devin...”

16:20, 05.02.2024 - Dupa ani in care reality show-ul ei a lipsit de pe micile ecrane, Anamariei Prodan a revenit cu un nou sezon. Viața familiei sale s-a schimbat, dar și a bonei sale, Nuți. Iata cum a dezimnțit zvonurile conform carora ar fi milionara și și-ar fi cumparat o casa in Dubai.


Ce parere ai despre aceasta stire?