Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un an fără ea! Monica Gabor, pregătiri pentru parastasul mamei

Publicat:

au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru parastasul de un an al mamei lor. Pentru acest motiv, fetele s-au adunat, fiecare de pe unde s-a aflat. Ramona a ajuns saptamana trecuta, dar Monica s-a lasat asteptata mai mult, ea aterizand abia joia trecuta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eparhia Moscovei il sanctioneaza pe preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii

10:00, 24.04.2024 - Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anuntat marti pe site-ul sau de internet ca preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii a fost oprit de la slujire pe timp de trei ani, transmite Reuters.

Un tanar a vandut limuzina Rolls Royce a mamei sale pentru a plati datoriile facute la dansatoarele unor cluburi

20:20, 04.04.2024 - Un barbat in varsta de 33 de ani a fost condamnat la inchisoare pentru ca a falsificat semnatura mamei sale și a incercat sa vanda o mașina de lux care aparținea acesteia, pentru a-și plati datoriile pe care le-a acumulat la dansatoarele din cluburile de noapte, relateaza Business Insider.

Cu ce substanța și-a otravit romanul din Spania cele doua fiice. Ar fi recurs la acest gest, dupa ce a aflat de relația mamei cu un alt barbat

15:20, 20.03.2024 - In urma cu doua zile, un roman a șocat comunitatea din Almeria, Spania, dupa ce și-a otravit copiii. Fetițele aveau doi și patru ani, iar Ionel Cristian Rapu ar fi recurs la acest gest, dupa ce ar fi aflat ca soția lui avea o relație cu un alt barbat.

Irina Columbeanu i-a spus tatalui ei sa nu vina in America. Irinel susține ca fiica sa nu prea i-a mai trimis bani: „Vreau sa il cunosc pe viitorul meu ginere”

11:45, 06.03.2024 - Irinel Columbeanu locuiește intr-un azil din Ghermanești de aproximativ jumatate de an. Fostul milionar a marturisit ca fiica sa, Irina, i-a spus sa nu vina momentan in America, acolo unde ea locuiește deja de ani buni alaturi de mama ei, Monica Gabor.Recent, Irinel Columbeanu declara ca fiica lui este…

Ce a gasit Oana Roman la mormantul mamei sale, Mioara Roman. Imagine emotionanta, s-a intamplat chiar pe 1 martie

17:36, 02.03.2024 - Oana Roman traiește cea mai grea perioada a vieții sale, de cand a pierdut-o pe cea mai importanta persoana din viața ei. Vedeta simte din plin lipsa Mioarei Roman, pe care a pomenit-o la 9 zile de la moarte. Ce a gasit la mormantul ei a lasat-o surprinsa. Ce a aparut la mormantul Mioarei Roman […]…

Unde va fi depus trupul neinsuflețit al Mioarei Roman. Oana Roman a anunțat cand va avea loc inmormantarea mamei sale / FOTO

12:30, 24.02.2024 - Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare cand va avea loc inmormantarea mamei sale. Mioara Roman va fi condusa pe ultimul drum. Iata unde va fi depus trupul neinsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman!


Ce parere ai despre aceasta stire?