Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Canada avertizează asupra unor atacuri cibernetice de amploare cu ocazia alegerilor din 2019

Publicat:

"Se constata tot mai mult amenințari cibernetice impotriva proceselor democratice in toata lumea, iar Canada nu este ferita", a precizat Centrul pentru Securitatea Telecomunicațiilor (CST).

"Pana acum, nu am constatat inca folosirea unor capacitați cibernetice de catre state-națiuni care sa vizeze influențarea procesului democratic din Canada in timpul alegerilor", a notat totuși CST intr-un raport.

In 2015, la scrutinul care i-a adus pe liberalii premierului la putere, un atac 'nu foarte sofisticat' a vizat procesul electoral, fiind probabil opera 'unor hackeri…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cea de-a doua zi a alegerilor prezidentiale din Rusia

07:45, 16.03.2024 - In regiunile Rusiei, vineri a fost dat startul alegerilor prezidentiale, care au inceput vineri, 15 martie, si se vor incheia, duminica, pe 17 martie. In regiunile Federatiei Ruse, a debutat vineri, 15 martie, votul de trei zile pentru alegerile prezidentiale – acesta va avea loc in perioada 15 – 17…

Canada ia atitudine: noi sanctiuni impotriva Rusiei in urma mortii lui Aleksei Navalnii

05:10, 04.03.2024 - Canada a anuntat duminica noi sanctiuni impotriva unor functionari rusi in urma mortii lui Aleksei Navalnii, pentru "incalcari flagrante si sistematice" ale drepturilor omului comise de Rusia, noteaza AFP. Sunt vizati de aceasta noua serie de sanctiuni canadiene sase inalti functionari si membri…

UE a aprobat al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: „Taiem și mai mult accesul Moscovei la drone”

15:20, 21.02.2024 - UE a aprobat miercuri al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Noul pachet va include 193 de companii și persoane care vor fi adaugate pe lista celor carora li se interzice sa calatoreasca sau sa faca afaceri in UE, transmite Reuters.

Al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei, aprobat de UE. Ce prevede

13:05, 21.02.2024 - Uniunea Europeana a aprobat miercuri al 13-lea sau pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. „Ambasadorii UE tocmai au ajuns la un acord de principiu privind al 13-lea pachet de sancțiuni in contextul agresiunii rusești impotriva Ucrainei”, a declarat președinția belgiana pe platforma „X”, fosta Twitter,…

SUA anunța noi sancțiuni „majore” impotriva Rusiei: Sa raspunda pentru moartea lui Navalnii

22:50, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de „sanctiuni majore” impotriva Moscovei in urma decesului in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

SUA vor adopta vineri „sanctiuni majore” impotriva Rusiei in urma morții lui Navalnii

20:25, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de„sanctiuni majore" impotriva Moscovei in urma morții in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

Luminița Odobescu, ministrul de Externe: "Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei"

21:15, 18.02.2024 - Luminita Odobesc, ministrul de Externe, a anuntat ca Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei. Ministrul a facut declaratia la Conferinta de Securitate de la Munchen.


Ce parere ai despre aceasta stire?