Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campanie de suflet demarată de polițiștii locali. Ayan are nevoie de ajutorul nostru

Publicat:

Politistii locali buzoieni, impresionati de drama prin care trece familia Oprisan, al carui fiu Ayan sufera de o boala rara in lume, i-au facut o vizita micutului in saptamana premergatoare Sf. Sarbatori de Paste. I-au urat insanatosire grabnica si au donat o suma de bani, cu speranta ca pe aceasta cale vor fi sensibilizate si alte persoane care vor dori sa ajute. Ayan este mezinul familiei Oprisan, o familie de buzoieni ce trece printr-o mare drama. Baietelul lor de 2 ani si doua luni sufera de o boala rara : Mutatie cu semnificatie incerta in gena CTBP1, responsabila de tulburarea globala de…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

In municipiul Constanta: Gunoiul aruncat la intamplare se lasa cu sanctiuni

15:11, 08.04.2024 - Politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoana care a aruncat deseuri provenite din lucrari de constructie pe domeniul public Politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala au surprins cu ajutorul camerelor…

Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a sustras un transpalet de la Targul de Paște din Piața Libertații

09:46, 08.04.2024 - Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a sustras un transpalet de la Targul de Paște din Piața Libertații. Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului, au observat un barbat care...

Virusolog de top: „Urmeaza un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID in randul celor vaccinați. Cineva trebuie sa spuna adevarul!”

14:20, 02.04.2024 - Argumentele autorului indica faptul ca natura va corecta aceasta greșeala, dar cu un cost substanțial pentru vieți omenești in țarile cu populație mare vaccinata. Autorul carții „The Immune Escape Pandemic” avertizeaza ca noua criza COVID „iminenta" printre cei vaccinați va provoca „haos" și „colapsul"…

Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necruțatoare: "Am 30 de leziuni"

15:05, 27.03.2024 - Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul din "Familia Bundy", a facut noi dezvaluiri despre lupta grea pe care o duce impotriva sclerozei multiple. Drama ei a emoționat o generație intreaga, care o admira de ani de zile.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Andreea Mantea nu mai face tratament pentru boala autoimuna de care sufera. Doar se roaga: ‘Cred in Divinitate’

08:55, 21.02.2024 - Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din Romania. Atunci cand apare pe sticla este mereu radianta și plina de carisma, dar in realitate, vedeta de la Kanal D se confrunta de ani buni cu probleme de sanatate. Recent, ea și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre boala…

Continua defrisarile ilegale de padure si transportul fraudulos de lemne! Vezi aici cu ce s-au coinfruntat politistii buzoieni!

06:00, 08.02.2024 - Zilele acestea polițiștii din cadrul Secției de poliție rurala Cislau au desfașurat actvitiați de prevenire și sancționare a neregulilor la regimul silvic. In cadrul activitaților, polițiștii au depistat pe Dj103P, in Chiojdu, un barbat de 27 de ani, din Prahova, care transporta material lemnos cu autoutilitara.

Alain Delon sufera de o boala foarte grava! Actorul a facut declarații șocante, dupa ce copiii lui i-au dat afara din casa partenera: ”Viața s-a terminat”

10:10, 25.01.2024 - Alain Delon sufera de o boala foarte grava, iar problemele pe care le are ii pun viața in pericol. Copiii lui au dat-o afara din casa pe partenera sa, iar el a facut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt ingrijoratoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?