Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Si-a pus o camera ascunsa intre sani pentru a-i testa pe barbati! VEZI reactia - VIDEO

Publicat:

O frantuzoaica a dorit sa testeze reactia barbatilor in momentul in care vad un bust impresionant si si-a montat o camera ascunsa intre sani.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția unui candidat PSD cand a fost intrebat despre dosarul sau penal: 'Este in camera VAR, se analizeza daca a fost ofsaid sau fault' (video)

19:45, 12.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Suceava, Vasile Rimbu, a comparat vineri dosarul penal in care este trimis in judecata cu analiza VAR asupra unei faze neclare din fotbal. Aflat langa candidat, liderul PSD Marcel Ciolacu a spus ca nu sunt motive ca acesta sa nu poata candida.

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a facut o descoperire infioratoare. Ce ii punea soțul in bautura

17:10, 28.02.2024 - O femeie din Texas susține ca a fost otravita de soțul ei in timp ce era insarcinata. Ea a ramas terifiata cand a aflat adevarul in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa pe care o instalase in bucatarie.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a vazut ce-i punea soțul in bautura

13:40, 27.02.2024 - O femeie din Texas a povestit cum a aflat ca soțul ei a otravit-o in timp ce era insarcinata. Barbatul și-a recunoscut vinovația in fața instanței, insa a primit o pedeapsa redusa in urma unei ințelegeri judiciare.

Rafila se spala pe maini de scandalul legat de 'taxa pe boala': Bolos 'a avut un punct de vedere de finantist' / Reacția venita dinspre PNL i se pare ciudata

22:30, 13.02.2024 - Alexandru Rafila a declarat, marti, ca propunerea de impozitare a veniturilor din concedii medicale a venit de la Ministerul Finantelor, nu a venit de la Ministerul Sanatatii si ca ministrul Marcel Bolos a avut un punct de vedere de finantist. Ministrul Alexandru Rafila anuntat ca premierul i-a trasat…

Cuvinte cheie:

camera reactia ascunsa testa

Ce parere ai despre aceasta stire?