Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Tragedie in Sibiu: O fetita de cinci ani a murit arsa de vie, fratii mai mici raniti

Publicat:

Tragedie intr-o familie din Sibiu. O fetita de cinci ani a murit arsa de vie, aseara, iar doi dintre fratii ei mai mici au ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce locuinta improvizata in care traiau a fost inghitita de flacari. Lasati nesupravegheati de parintii, copiii se pare ca s-au jucat la soba plina cu jar incins.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

22:36, 15.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

20:36, 14.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…

Tragedie in Gorj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mers

12:21, 31.01.2024 - Tragedie in Gorj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mersUn barbat de 42 de ani a murit dupa ce s-a aruncat intre vagoanele unui tren aflat in mers, la Plostina, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Ioana…


Ce parere ai despre aceasta stire?