Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucurie mare în familia lui Florin Salam! Băiatul manelistului, Dani își aniversează ziua de naștere

Publicat:

In familia lui este mare sarbatoare! Fiul manelistului, iși aniverseaza ani ziua de naștere, iar cumnatul lui, Catalin Vișanescu a fost cel care i-a facut o urare de zile mari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Știrile Antena Stars. Nuțu Camataru, zi de naștere cu fast. Florin Salam i-a cantat toata noaptea / VIDEO

22:00, 08.04.2024 - Nuțu Camataru și-a organizat ziua de naștere cu mare fast. A implinit 60 de ani, iar nume grele din showbizul romanesc i-au fost alaturi. Florin Salam a intreținut atmosfera și s-a asigurat ca toți invitații se afla pe ringul de dans.

ANIVERSARE Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare isi aniverseaza azi ziua de nastere

14:45, 25.03.2024 - Monica Sobius este primarul comunei Tarna Mare de mai multe mandate consecutive, fapt ce vine sa confirme calitatile sale de bun gospodar, .... The post ANIVERSARE Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare isi aniverseaza azi ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

Aniversare umbrita de tristețe in familia lui Gabi Stangau. Socrul lui și-a sarbatorit ziua de naștere. Imaginea speciala postata de soția violonistului / FOTO

12:15, 19.03.2024 - O zi in care trebuia sa aiba motiv de bucurie s-a transformat intr-un moment trist. Ieri, socrul lui Gabi Stangau și-a sarbatorit ziua de naștere. Violonistul avea o relație apropiata cu parinții soției lui.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.

Florin Salam, ridicat de poliție și dus la audieri | VIDEO. Ce acuzații i se aduc manelistului

12:05, 08.02.2024 - Florin Salam a fost reținut joi dimineața de poliție intr-un dosar de inșelaciune. Celebrul cantareț a fost dus la audieri dupa ce in ultima perioada s-a confruntat cu mai multe probleme cu legea.

Luchi e de negasit. Sunați la 112 daca-l vedeți pe baiatul in varsta de 16 ani!

09:51, 26.01.2024 - In data de 25 ianuarie, Ladislav Lukas-Slagen a plecat de la domiciliu sau aflat pe strada Martir Constantin Radu din Timișoara, catre școala unde invața, iar dupa finalizarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu pana in prezent. Familia sa a anunțat Poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?