Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucataria dietetica – orez cu ardei copti

Publicat:

Ingrediente pentru 4 portii • 400g orez • 10 ardei kapia • 2 morcovi • 3 oua • 1 telina • 1 lingura seminte de chimen • 2 linguri unt • 2 linguri ulei de masline • sare, piper Puneti la fiert orezul in 1,6 litri de apa cu putina sare si cu chimenul. Lasati-l sa fiarba pana cand scade toata apa, apoi acoperiti vasul si lasati-l pana cand orezul se raceste. Adaugati ouale si amestecati bine. Coaceti ardeii pe gratar, pe toate partile. Presarati-i cu un strat de sare fina si puneti-i pentru 10 minute intr-o punga de plastic. In acest fel ii veti putea curata de coaja foarte usor. Ungeti cu unt o…

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

12:50, 02.02.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

22:55, 31.01.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…


Ce parere ai despre aceasta stire?