Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears, escortată de bodyguard, după ce un fan s-a luat la harță cu dansatorii ei în unui timpul concert

Publicat:

Bataie pe scena in timpul unui concert al lui din orașul american . Un fan al interpretei a incercat sa ajunga la idolul sau, insa a fost oprit de dansatori. Barbatul s-a infuriat și a sarit la bataie, insa a fost pus la pamant și imobilizat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce a pațit Culița Sterp in timpul unui concert. Moment jenant pe scena: ‘Ultima poza’

22:45, 18.03.2024 - Culița Sterp este unul dintre cei mai iubiți soliști din Romania și este invitat sa cante la evenimente atat in țara, dar și peste hotare. Solistul este mai tot timpul pe drumuri, insa sunt și momente cand mai are parte de neplaceri. Recent, el a avut parte de o situație fara precedent in Spania. Ce…

„Bataie de joc”: Huiduieli și spectatori revoltați dupa ce Filarmonica de Stat Sibiu a anulat un concert cu sala plina

11:16, 15.03.2024 - Filarmonica de Stat Sibiu a anulat un concert joi seara, chiar la ora la care trebuia sa inceapa, dupa ce spectatorii s-au așezat pe scaune. Anunțul ca o parte din muzicieni sunt in greva a starnit revolta publicului care a huiduit orchestra, scrie Turnul Sfatului.

Un avion care zbura spre Kutaisi a aterizat in Romania din cauza unei batai intre georgieni și ruși

18:05, 05.03.2024 - Un avion al companiei Wizz Air care zbura din orașul german Memmingen catre orașul georgian Kutaisi a aterizat de urgența in Romania. Motivul aterizarii a fost un conflict intre pasageri in timpul zborului, care s-a transformat intr-o bataie fizica. Sursele publicației spun ca a avut loc un conflict…

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron și Francois Mitterrand in timpul unui discurs

18:35, 06.02.2024 - Președintele american Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron și Francois Mitterrand in timpul unui discurs. Confuzia intre fostul și actualul președinte al Franței a fost facuta duminica, la Las Vegas, la un miting politic, potrivit Le Figaro.

Zborul dronelor, interzis la Las Vegas in timpul finalei campionatului de fotbal american

21:06, 04.02.2024 - Zborul dronelor va fi interzis la Las Vegas in timpul finalei campionatului de fotbal american. Decizia a fost luata de Administrația Federala a Aviației (FAA). Partida se va disputa pe 11 februarie.

Incaierare in timpul unei dezbateri, in Maldive. Mai mulți parlamentari s-au luat la bataie

17:51, 31.01.2024 - O dezbatere din parlamentul din Maldive s-a transformat intr-o incaierare. Pe rețelele sociale au aparut imagini cu parlamentarii care se iau la tranta din cauza unor noi numiri in guvern. Mai mulți parlamentari au fost filmați in timp ce se bateau in timpul unei dezbateri, care a avut loc duminica,…

(video) Crima violenta intr-un sat din Orhei: Un barbat, ucis in bataie de amicul de pahar, in timpul unui conflict

17:01, 25.01.2024 - Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort in propria casa din satul Susleni, raionul Orhei, cu semne de moarte violenta. Un suspect de 40 de ani, cu antecedente penale, a fost reținut de oamenii legii in legatura cu acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?