Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Tragedie pe DN17. Patru tineri au murit într-un grav accident de circulație

Publicat:

Patru tineri din Bistrita-Nasaud au murit, luni dimineata, pe DN 17 D, între localitatile Telciu si Romuli, dupa ce masina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.    

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani

21:50, 17.02.2024 - Celebrul violonist din Maramureș, Gabi Stangau, a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astazi in localitatea Dumbravița, la scurt timp dupa ce artistul susți

Accident dramatic in Valcea! Doi tineri, de 17 și 23 de ani, au murit / FOTO

10:10, 02.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in județul Valcea, unde doi tineri cu varstele de 17 și 23 de ani și-au pierdut viața in urma unui accident dramatic. Incidentul tragic s-a produs in localitatea Dragașani.

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…


Ce parere ai despre aceasta stire?