Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Raluca Bădulescu, scandal cu Andreea. "Chiar nu ai ce să cauţi în sezonul acesta"

Publicat:

In editia de ieri, difuzata la ora 16:30, vine randul Andreei sa mearga in atelierul de croitorie pentru a realiza o tinuta vestimentara, potrivita pentru a merge la un festival chic, scrie wowbiz.ro. Nemultumita de tema propusa, concurenta se simte nedreptatita, motiv pentru care cedeaza psihic si simte ca veleitatile artistice ii sunt ingradite.

"Nu sunt suparata, dar pur si simplu este o presiune foarte mare pe mine si, efectiv, am cedat psihic. Atunci, propun sa ies din concurs si sa nu ma voteze cineva. Nu are rost sa raman. Eu nu gandesc in 10 secunde o tinuta, cu materialele…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cine a gasit cadavrul Andreei, studenta ucisa de Mirel, in apartamentul din Timișoara. Ușa dormitorului ei era incuiata

17:45, 26.03.2024 - Apar detalii infioratoare despre crima din Timișoara! In ziua in care Andreea a fost ucisa de Mirel, in apartamentul in care loicuia a fost mai multa acțiune decat de obicei. Iata ce persoane au fost la locul crimei și cine a descoperit cadavrul Andreei.

Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum

16:05, 25.03.2024 - Momente cumplite pentru familia Andreei, studenta in varsta de 21 de ani, ucisa de iubit. Parinții au fost astazi sa ridice trupul neinsuflețit al unicului lor copil de la IML, pentru a o inmormanta creștinește in Padeș, județul Gorj.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Pro TV pregatește o lovitura de maestru pentru concurența! Cum planuiește postul sa rupa audiențele: Aduc o vedeta surpriza!

15:20, 18.02.2024 - Luna iunie va fi una intensa pentru televiziunile din Romania, in contextul in care echipa naționala de fotbal va participa la EURO 2024. Astfel, pentru a se asigura ca vor spulbera concurența, șefii din Pache Protopopescu au decis sa apeleze la un nume surpriza.VEZI AICI DESPRE CINE ESTE…

Scandal in piața intre Șoșoaca și un cetațean: „Ce cauți la Ambasada Rusiei?”/ „Bravo mie ca m-am dus!”/ „Braila nu te vrea!”

16:40, 11.02.2024 - Scandal ca la piața in Braila intre senatoarea Diana Șoșoaca și un cetațean. Atmosfera a devenit tensionata dupa ce braileanul a criticat-o pe senatoare in legatura cu susținerea fațișa fața de Federația Rusa.

Vedeta care apare in serialul ‘Bravo, tata’ de la Antena 1. Intra in sezonul 2

09:05, 01.02.2024 - Surprize mari pentru fanii serialului ‘Bravo, tata’ de la Antena 1. Primul sezon a facut furori și i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gura și le-a facut serile mai frumoase. Producatorii au decis sa lanseze și un al doilea sezon, in care va aparea un nume nou. Vedeta estre celebra și iubita…

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!


Ce parere ai despre aceasta stire?