Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Borş cu carne de vită

Publicat:

Mod de preparare Bors cu carne de vita

Pieptul de vita se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Cand s-a fiert pe jumatate se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se lasa sa fiarba, se adauga si cartofii curatati si tocati bucati. Cand e aproape gata se pun ouale batute, apoi se adauga si borsul, sarea se potriveste dupa gust. Cand este gata se presara leustean tocat marunt. Serviti cu placere cu un ardei iute!

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti pe sfatulparintilor.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Și cat sa fie? Cam 3-4 bucați, așa, de pofta!

16:40, 28.03.2024 - In piața sunt cireșe, dar nu le cumpara nimeni, prețul e prea mare. Cireșele au ajuns se vand la bucata!  Prețul pentru kilogramul e subiect de dezbatere, oamenii merg prin piețe se uita și se indeparteaza plini de stupoare. Sunt vandute cu  prețuri cuprinse intre 250 și 150 lei pe kilogram. Pare ireal,…

Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești 

07:41, 20.03.2024 - Prepararea chifteluțelor manastirești dureaza doar 20 de minute.Ingrediente chifteluțe manastirești:500 g fasole boabe2-3 feli de paine150 g orez150 ml ulei2 cepe5-6 caței de usturoi1 morcov1 pastarnac2 frunze de dafinmararpatrunjel50 g fainasarecimbru Puțina lume știe ca zacusca NU este de post! Poate…

Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas

11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…

Greșeala des facuta de gospodine cand gatesc pieptul de pui. Ce trebuie sa faci ca sa nu mai iasa uscat

20:00, 05.02.2024 - Pieptul de pui nu este un tip de carne prea pretențios, ci este chiar foarte ușor de preparat, economic, versatil și cu un conținut scazut de grasimi. Acest tip de carne este populara printre cei care cauta sa manance ușor sau sunt la dieta, insa, de multe ori, absența grasimilor il face fad și uscat.…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?