Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bonnie Tyler va cânta piesa ''Total Eclipse of the Heart'' chiar înainte de eclipsa solară de luni

Publicat:

Ocazie cum nu se poate mai potrivita: va canta celebra ei piesa '' of the Heart'' cu ocazia eclipsei totale de soare de luni 21 august din SUA, relateaza AFP.

Cântareața britanica în vârsta de 66 de ani, emblematica pentru anii 80, va interpreta hitul sau pe nava de croaziera ''Oasis of the Seas'' a companiei americane , chiar înainte sa înceapa eclipsa care va fi vizibila luni în mai multe regiuni din SUA.

" a fost o alegere logica pentru acest moment istoric",…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Eclipsa totala de soare a reinviat o melodie legendara: Piesa s-a auzit din milioane de difuzoare

21:06, 09.04.2024 - Din cand in cand, clasamentele muzicale sunt umbrite de revenirea unui adevarat clasic.La 40 de ani de la lansare, piesa Total Eclipse of the Heart a lui Bonnie Tyler a avut o revenire peste noapte.

Primele imagini cu eclipsa solara totala. Americanii au asteptat fenomenul spectaculos chiar si pe plaja

21:35, 08.04.2024 - Astazi are loc una dintre cele mai așteptate eclipse solare, care va scrie istorie pentru urmatoarele generații. Este un fenomen spectaculos, care va oferi un spectacol impresionant pentru cei care au ocazia sa il urmareasca. Unde poate fi vazuta eclipsa și cat va dura. A inceput eclipsa de soare Astazi…

Ce nu ai voie sa faci cand e eclipsa solara. Sfaturile pe care sa le respecți

18:30, 08.04.2024 - Astazi va avea loc o eclipsa de soare pe cerul Statelor Unite ale Americii. Exista mai multe reguli pe care sa le respecți in acest caz, altfel vederea iți poate fi afectata pe viitor. Sfaturile sunt simple, dar vor avea un impact major asupra sanatații tale.

Șase deținuți americani au caștigat in instanța dreptul de a vedea eclipsa solara de pe 8 aprilie

08:55, 06.04.2024 - Zeci de milioane de americani se pregatesc pentru eclipsa totala de Soare de pe 8 aprilie. Printre aceștia, se numara șase deținuți, care au castigat in instanța dreptul de a vedea fenomenul.

Patru piloți NASA vor studia eclipsa solara de pe 8 aprilie din avioane. Care este motivul

08:05, 06.04.2024 - Eclipsa solara de pe data de 8 aprilie va fi urmarita de la inalțimea de 50.000 ft (15 km) de catre patru piloți din NASA. Aceștia vor zbura cu doua avioane specializate ale agenției și vor ramane in umbra eclipsei pentru șapte minute, facand o analiza mai amanunțita fața de ceea ce ar fi putut sa faca…

Un grup de detinuti din New York a castigat dreptul de a vedea eclipsa solara

11:20, 05.04.2024 - Departamentul Penitenciarelor din New York va permite unui grup de sase detinuti dintr-o inchisoare din nordul statului York sa urmareasca eclipsa solara totala din 8 aprilie, asa cum au solicitat, a informat presa locala, citata vineri de EFE, potrivit Agerpres.

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Jessie Baneș lanseaza piesa "Romania mea", cu un puternic mesaj patriotic. Șocant: Autoritațile i-au blocat accesul la filmare!

19:10, 22.02.2024 - Artista Jessie Baneș a lansat astazi o noua piesa in care aduce in prim plan un mesaj patriotic deosebit, evidențiind o dragoste de țara puternica și de nestavilit și reamintind romanilor de pretutindeni cat de important este sa pastrezi in suflet vie amintirea țarii unde te-ai nascut.Cantareața a anunțat…


Ce parere ai despre aceasta stire?