Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII. Cristi din Banat s-a CĂSĂTORIT cu Rafaelo - FOTO

Publicat:

Cristi din Banat i-a jurat credinta si iubire vesnica lui Rafaelo pentru intreaga viata. Fiindca mirii si-au dorit sa aiba o nunta exact cum cere traditia, ceremonia a fost una emotionanta, de unde bineinteles ca nu au lipsit lautarii.

Dupa ceremonia de casatorie, Cristi din Banat impreuna cu Rafaelo si alaiul de nuntasi s-au dus la un restaurant de fite din Capitala, unde au organizat o petrecere de pomina, cu multe surprize si momente incendiare. Printre invitatii de seama ai evenimentului s-au numarat si Viorel si si , scrie SpyNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea muzicii populare! O interpreta cunoscuta s-a stins din viața la varsta de 23 de ani. Cu doar cateva zile in urma iși sarbatorise ziua de naștere

16:35, 23.01.2024 - Lumea muzicii populare este in doliu, dupa ce o interpreta s-a stins din viața la doar 23 de ani. Tanara iși sarbatorise aniversarea cu doar cateva zile inainte sa moara. Solista mai era numita și Privighetoarea Gorjului.

Doliu in lumea muzicii din Romania! O artista cunoscuta s-a stins din viața pe masa de operație, in ziua in care implinea 38 de ani / VIDEO

17:45, 22.01.2024 - Lumea muzicii din Romania, in doliu! O artista cunoscuta s-a stins din viața, pe masa de operație, chiar in ziua in care aniversa implinirea a 38 de ani. Potrivit informațiilir, cantareața avea probleme de sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?