Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc e supărat pe Guvernul Dăncilă. “În trei luni, Clujul a pierdut 5 milioane de euro”

Publicat:

a subliniat faptul ca, deși se zbate sa atraga investitori în municipiul Cluj-Napoca, planurile sale sunt date peste cap de Guvernul României. Nu este o noutate faptul ca, în 2018, Cluj-Napoca a pierdut circa 28 de milioane de euro, în urma diminuarii cotelor din impozitul pe venit. Noua idee de a pune cheltuilelile cu asistența sociala în sarcina autoritaților locale în schimbul creșterii cotelor din impozitul pe venit este un șiretlic al administrației centrale. Cei care sufera sunt cetațenii, iar țap ispașitor devine administrația locala, care…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu ii putem finanța””

09:11, 18.04.2024 - „U” Cluj va primi suma de 12,2 milioane lei (peste 2,4 milioane de euro) de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, din cei 21,8 milioane de lei, fonduri nerambursabile pentru activitați sportive. CFR Cluj in schimb nu va primi niciun ban.

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Ce asociații și ONG-uri primesc finanțare nerambursabila de la Primarie, anul acesta? Peste 16 milioane de lei, alocați din bugetul local.

14:00, 15.04.2024 - Peste 170 de inițiative aparținand unor ONG-uri sau asociații clujene vor fi finanțate anul acesta din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca. Primaria aloca peste 16 milioane de lei, sprijin pentru organizațiile non-profit.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Emil Boc va fi dat in judecata de Petrolul Ploiești

14:15, 09.03.2024 - Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a lansat un atac virulent la adresa celor de la Petrolul Ploiești, grupare pe care a acuzat-o ca nu și-a aparat corect șansele in meciul cu Sepsi (pierdut cu 2-1), din ultima etapa a sezonului regulat din SuperLiga Romaniei la fotbal.

Un roman din trei redirecționeaza 3,5% din impozitul pe venit catre ONG-uri / Suma totala colectata: 57 milioane de euro

11:35, 01.03.2024 - Aproximativ 172 milioane de euro ar putea ajunge la organizațiile nonprofit din Romania, insa in anul 2022 mediul ONG a atras doar 1/3 din acestea, arata datele din raportul privind declarația 230 transmis de Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF), prelucrate de un ONG autohton.

Clujul va avea un mall tip Parndorf! Va fi amplasat la una dintre intrarile in oraș, dar nu in Cluj-Napoca așa cum promitea Emil Boc

16:20, 21.02.2024 - Știri de Cluj a aflat in exclusivitate ca un mall de tipul Parndorf va fi construit in sfarșit la Cluj, dar nu in oraș, ci la intrare. Emil Boc preomitea electotral inca din 2016 un mall de acest tip, dar s-a ales praful de proiect. Proiectul mall - ului cu magazine outlet va fi ridicat intre Florești…

Cum arata bugetul Craiovei in anul 2024. IntenCity se face, dar cu bani putini de la bugetul local

05:30, 12.02.2024 - Cum arata bugetul Craiovei de anul acesta. Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului pe anul 2024, asa cum va fi supus spre aprobare in ședința de azi a Consiliului Local. Bugetul Craiovei, de 352 milioane euro, este cu 11 milioane…


Ce parere ai despre aceasta stire?