Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BMW făcut PRAF în urma unui accident GRAV! Tinerii, la spital în stare gravă

Publicat:

Cinci tineri din judetul Bistrita-Nasaud au trecut duminica seara prin clipe de groaza. Masina in care se aflau a iesit de pe sosea si a lovit puternic un cap de pod.

Automobilul a fost serios avariat, insa doar trei dintre ei au ajuns la spital, cu rani care nu le pun viata in pericol.

In masina cu volan pe dreapta, condusa de un sofer in varsta de 24 de ani, se aflau inca patru tineri. Mergeau spre Bistrita, dar in comuna Budacul de Jos conducatorul auto a vrut sa depaseasca un alt automobil, moment in care nu a mai putut controla automobilul si a intrat intr-un cap de pod.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Șoferița și fiul ei minor, in stare grava dupa ce s-au rasturnat cu mașina

10:55, 17.03.2024 - O șoferița si fiul ei minor au ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat. Un alt adult aflat in mașina a scapat nevatamat. Accidentul s-a petrecut pe o strada din municipiul Suceava. Femeia a pierdut controlul volanului, a parasit drumul si a zburat cu autovehicolul…

Copila de 10 ani, in stare grava la spital dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat

18:45, 17.02.2024 - Accident grav, sambata dupa-amiaza, pe o șosea din vestul țarii. Pompierii Detașamentului Deva au intervenit cu o autospeciala dotata cu modul de descarcerare și cu o ambulanța SMURD, pe raza localitații Vețel, unde a avut loc un accident rutier. Pentru misiune a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului…

Tragedie de proporții dupa ce un șofer a intrat cu mașina in camera de urgența a unui spital. Un mort și 5 raniți, printre care și un copil in stare grava

08:05, 14.02.2024 - O persoana a murit și cel puțin cinci au fost ranite dupa ce o mașina a intrat in camera de urgența a unui centru medical din Austin, marți seara, potrivit directorului medical al unitații, citat de CNN.

Accident pe centura Ineului: o femeie e in stare grava la spital

19:55, 11.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe centura Ineului. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe camp. „Accident rutier in care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu. Posibil doua persoane incarcerate. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospeciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?