Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bine de știut! Alimentele care hrănesc creierul și previn pierderile de memorie

Publicat:

Un regim alimentar sanatos potențeaza creierul, imbunatațește memoria și capacitatea mentala. Afla care sunt alimentele care hranesc creierul și previn pierderile de memorie, scrie realitatea.net.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Pierderile nete ale operatorului feroviar german Deutsche Bahn au crescut de 10 ori in 2023

13:35, 21.03.2024 - Operatorul feroviar Deutsche Bahn a anuntat joi ca in 2023 pierderile sale nete au crescut de peste zece ori comparativ cu 2022, in contextul investitiilor record facute pentru modernizarea retelei.

Ciolacu vrea sa continue plafonarea prețurilor la alimentele de baza pana la finalul anului. „E o masura absolut justificata”

20:35, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sustine amendamentul depus, luni, in Parlament de PSD, prin care se prelungeste, pana la 21 decembrie, plafonarea adaosurilor la preturile alimentelor de baza.

Joe Biden, sanatatea la control! Este suspect de „memorie slaba”

07:20, 29.02.2024 - Joe Biden, cel mai in varsta președinte in exercițiu din istoria SUA, a facut, miercuri, vizita medicala de rutina, intr-un moment cand capacitatea sa de a guverna suscita indoieli, exploatate de opoziția republicana, transmite AFP. De dimineața, a fost doua ora și jumatate la Spitalul Walter Reed ,…

Cum blocheaza mafia din supermarketuri produsele romanești. Avertismentul ministrului Agriculturii impotriva boicotului

12:20, 21.02.2024 - Producatorii locali nu au nicio șansa in fața alimentelor de import. Chiar și atunci cand ajung pe rafturi, produselor romanești li se adauga un adaos comercial foarte mare, astfel incat oamenii sunt forțați sa aleaga produsele marca-proprie ale lanțurilor de magazine, care sunt mai ieftine și de slaba…

Alimentele ieftine care pot sa iți prelungeasca durata de viața. Specialiștii au facut decoperiri uluitoare

09:55, 07.02.2024 - Specialiștii au venit cu sfaturi incredibile pentru omenire. Mai multe alimente ieftine și banale pot sa iți prelungeasca durata de viața. Ele vin in ajutorul tau și iți incetinesc imbatranirea, motiv pentru care este recomandat sa le consumi din ce in ce mai des. Iata despre ce este vorba.

Ciolacu: ”Prelungim limitarea adaosului comercial la alimentele de baza”

09:20, 31.01.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca Guvernul prelungeste cu inca 2 luni limitarea adaosului comercial la alimentele de baza, el aratand ca in lipsa acestei masuri, romanii ar fi platit preturi mai mari cu 20%, iar in unele cazuri cu mult peste acest nivel, de nesuportat pentru majoritatea…

DECIZIE: Ordonanța de plafonare a adaosurilor comerciale la alimentele de baza va fi prelungita cu 60 de zile

16:30, 29.01.2024 - Din noua lista vor fi scoase unele alimente tradiționale care au fost plafonate in perioada sarbatorilor de iarna.Totodata, vor fi adaugate noi produse pentru care prețurile vor fi plafonate.


Ce parere ai despre aceasta stire?