Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Dragusanu, insarcinata cu Victor Slav? Imaginea care i-a dat de gol: “Se vede burtica de gravida!”

Publicat:

Despartiti sau impreuna? Toata lumea isi pune mereu aceeasi intrebare despre si . Pana una alta, insa, se pare ca cei doi au in plan lucruri mult mai importante decat casatoria.

Amandoi au declarat in nenumarate randuri ca isi doresc foarte mult sa devina parinti. Odata cu ultima poza postata de Bianca pe un site de socializare, se pare ca visul devine si realitate. Sau cel putin asa au lasat sa se inteleaga. Bianca are in aceasta imagine o burtica proeminenta, astfel incat i-a facut pe toti cei care au vazut fotografia sa exclame la unison: “E insarcinata!&".

Ceea…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Ana Baniciu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Cat de bine arata artista insarcinata in cinci luni / FOTO

09:21, 02.02.2024 - Ana Baniciu radiaza de fericire de cand a anunțat ca urmeaza sa devina mama. Vestea ca in viața ei și a lui Edy Kovacs va veni un baiețel a fost un real motiv de fericire și entuziasm. Artista se simte perfect și nu pierde nicio ocazie in care sa se afișeze cu burtica de gravida. Iata cat de bine arata…

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Ana Baniciu este insarcinata. Primele imagini cu burtica de gravida. Artista a ținut secreta sarcina mai bine de patru luni

12:10, 10.01.2024 - Ana Baniciu este insarcinata! Artista a facut marele anunț in mediul online, unde a publicat și primele imagini cu burtica de gravida. In plus, tanara a reușit sa ascunda sarcina mai bine de patru luni.

Ana Baniciu este insarcinata! Vedeta și soțul ei urmeaza sa devina parinți pentru prima data. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

11:00, 10.01.2024 - Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt mai fericiți ca niciodata! Cei doi urmeaza sa devina parinți pentru prima data. Vedeta este insarcinata, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida. Cum au dat vestea ca familia lor se va mari peste cateva luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?