Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUPLU NOU: Bianca Dragusanu si Victor Slav!

Publicat:

Bianca si Victor formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton!Relatia dintre si poate fi considerata o adevarata aventura! Dureaza deja de aproape trei saptamani si se consuma cu maxima discretie.Conform cancan.ro, totul a inceput cu aproximativ o saptamana inainte de filmarea editiei speciale de Revelion de la Pro TV, in cadrul careia au primit misiunea de a incinge imaginatia telespectatorilor cu un dans fierbinte din categoria striptease.Contactata telefonic pentru a vorbi despre relatia ei cu , s-a rezumat la a spune: ”Nu comentez!”,…

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Ce ii cerea Bianca Dragușanu lui Catalin Botezatu sa faca, atunci cand formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

13:50, 15.03.2024 - Bianca Dragușanu și Catalin Botezatu au format un cuplu in urma cu mulți ani, iar dupa despartire, aceștia au ramas in continuare in relații foarte bune. Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Catalin Botezatu a vorbit despre vedeta. Creatorul de moda o descrie ca fiind o persoana minunata și spune ca…

Ce a raspuns Adrian Cristea atunci cand a fost intrebat despre Bianca Dragușanu. „Ne-am cunoscut in oraș”

14:46, 01.03.2024 - Relația dintre Adrian Cristea și Bianca Dragușanu a fost una dintre cele mai mediatizate și s-a incheiat in urma cu mai mulți ani. Timp de aproape 4 ani cei doi s-au iubit, dar au avut parte și de momente tensionante.Relația dintre Adrian Cristrea și Bianca Dragușanu a fost una plina de certuri și impacari,…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.

Totul se face in cuplu in relația Andreei Balan cu Victor Cornea! Artista și iubitul, de nedesparțit. Cum le rasfața tenismenul pe fiicele vedetei, Ella și Clara / PAPARAZZI

23:45, 26.01.2024 - Sunt mai fericiți ca niciodata impreuna și se bucura din plin de momentele in doi! Andreea Balan și Victor fac totul in cuplu, dar, evident, așa cum era de așteptat, in centrul atenției sunt și fetițele artistei, Ella și Clara.


Ce parere ai despre aceasta stire?