Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam si Bianca Dragusanu, impreuna in club! Ce le-a determinat sa renunte la razboi!

Publicat:

Au uitat orice divergente si au acceptat amandoua sa participe la un eveniment caritabil. si au raspuns pozitiv invitatiei de a-i ajuta pe copiii defavorizati. Mai mult, se pare ca cele doua au reusit chiar sa isi zambeasca una alteia, renuntand pentru cateva ore la razboi. Fosta iubita a lui Victor [...] si , impreuna in club! Ce le-a determinat sa renunte la razboi!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. „Prețul este foarte bun”

10:46, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai, la doi ani de cand l-a achiziționat . Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care spune de ce a luat aceasta decizie, dar și suma pe care o cere pe imobil.Bianca Dragușanu spune pe Instagram ca daca exista doritori, ii așteapta in privat…

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul de lux din Dubai. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie, la doi ani de cand l-a achiziționat: „Urmeaza sa....”

09:00, 01.03.2024 - In 2022 Bianca Dragușanu și-a cumparat un apartament de lux in Dubai, pe care l-a vazut la un an dupa ce a devenit proprietara. Acum, blondina spune ca vrea sa il vanda și ca are de gand sa faca și alte schimbari in perioada urmatoare.

Reacția lui Gheorghe Turda atunci cand a aflat ca Elena Merișoreanu, colega lui de breasla, a apelat la interventiile estetice. Ce crede despre Bianca Dragușanu!

16:40, 11.02.2024 - Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi dintrei cei mai apreciati artiști de muzica populara. Ce doi sunt și prieteni, participand de multe ori impreuna la diverse evenimente. Recent, cantareata a dezvaluit ca a apelat la o noua intervenție estetica, iar acum, intrebat despre acest subiect, Turda…


Ce parere ai despre aceasta stire?