Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăguşanu a îmbrăcat o rochie transparentă şi a lăsat totul la vedere FOTO

Publicat:

are toate motivele din lume sa fie cel mai mandru barbat, scrie spynews.ro. Are o cariera de succes dar și o iubita pe care toți barbații și-ar dori-o. Și, pe contul ei de Instagram, Bianca Dragușanu a postat pe contul ei de Instagram o fotografie super sexy, in care a lasat totul la vedere!

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Suma astronomica pentru care Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Cat cere pentru 65 mp in orașul luxului

22:55, 01.03.2024 - Dupa o lunga perioada sacrificii financiare, Bianca Dragușanu a reușit sa-și indeplineasca multe dintre visele sale, printre acestea numarandu-se și achiziționarea unui apartament luxos in Dubai. Cu toate acestea, vedeta a decis ca este momentul sa iși indrepte atenția catre alte obiective și sa iși…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.

Cum arata Bianca Dragușanu, dupa ce a fost supusa unei intervenții estetice șapte ore. Blondina a renunțat la cagula / FOTO

13:20, 22.01.2024 - Bianca Dragușanu a decis sa faca cateva schimbari majore inca din primele zile din 2024, cea mai importanta fiind cea de la nivelul feței. Blondina a purtat cagula, iar de curand a renunțat la ea și a postat primele imagini.

Alexandra Stan, rochia aproape transparenta care i-a lasat la vedere bustul fermecator. Cum a aparut in online. „Se cam vad...”

18:45, 03.01.2024 - In seara de Revelion cu totul speciala, cantareața romanca Alexandra Stan și-a surprins fanii cu o apariție extrem de indrazneața, purtand o rochie ce a lasat la vedere un bust fermecator, atragand imediat atenția tuturor celor prezenți la petrecerea de sfarșit de an.


Ce parere ai despre aceasta stire?