Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăguşanu a ajuns din NOU pe PATUL de Spital. Starea sa este GRAVĂ

Publicat:

 doreste sa nu acumuleze nici macar un gram in plus si recurge la fel de fel de tertipuri, care o determina sa apeleze mai des la ajutorul medicilor. Combinatia cu epuizarea fizica si afectiunile mai vechi de sanatate ii vin insa mereu de hac, cum s-a intamplat si acum cateva zile, cand fosta doamna Slav a juns din nou la camera de garda a unui spital de urgenta din Bucuresti, informeaza CanCan.ro.

, mesaj emotionant pentru

In urma investigatiilor facute, medici au constatat ca este vorba tot despre o alergie, de aceeasi natura cu cea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Xtra Night Show. Oana Lis, detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Fostul primar a trecut prin momente dificile: "M-a sunat de la ATI..." / VIDEO

22:45, 01.04.2024 - De ceva vreme Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate. Soția lui, Oana, este cea care ii sta alaturi și il ingrijește. Invitata in platoul Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre starea de sanatate a fostului primar. 

Care e, de fapt, starea de sanatate a lui Irinel Columbeanu: „Nu poate merge decat insoțit de o asistenta medicala”. Locuiește la azil de luni de zile

09:35, 17.03.2024 - Irinel Columbeanu trece printr-o perioada delicata, dupa cum a dezvaluit proprietarul azilului unde acesta locuiește. Fostul milionar are o stare de sanatate „fragila”, iar medicul i-a interzis sa mai calatoreasca. In varsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu a renunțat la chiria in București și la sfarșitul…

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Care este starea de sanatate a lui Traian Basescu. Cum se simte fostul președinte, dupa ce a fost internat in spital

08:15, 29.01.2024 - Traian Basescu a fost internat ieri in Spitalul Militar din București. Fostul președinte al Romaniei are gripa de tip A, iar in aceste momente se afla sub observații. Iata care este starea de sanatate a europarlamentarului PMP, dar și cum se simte acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?