Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Betty Stoian a vorbit despre emoțiile botezului: „Mi-au dat vreo două lacrimi”

Publicat:

Acum cateva zile, și Catalin Vișanescu au avut parte de o petrecere de zile mari. Cei doi fericiți parinți și-au botezat fiul, la un baieram unde a fost, bineințeles, prezent și .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orlando Zaharia, declarații emoționante despre boala cu care se confrunta fiul lui: „Nu a mancat ceva dulce in viața lui”. Juratul de la Chefi la cuțite a avut lacrimi in ochi cand a vorbit despre Andreas

09:21, 09.04.2024 - Orlando Zaharia și soția lui sunt impreuna de 20 de ani. Cei doi au un fiu, pe Andreas, care, peste cateva luni, va implini 18 ani. Juratul de la Chefi la cuțite are o relație speciala cu unicul copil, care s-a confruntat cu mari probleme in primii ani de viața. In prezent, Andreas a invațat sa traiasca…

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Imagini din casa in care locuiește Betty Salam. Vila are doua etaje și arata ca un palat

16:10, 04.03.2024 - Betty Salam locuiește alaturi de soțul ei, Catalin Vișanescu, și Matthias, fiul lor, intr-o casa impresionanta. Iata imagini din vila care arata precum un palat și in care s-a investit o mica avere. Betty Salam și soțul sau, Catalin Vișanescu, locuiesc intr-o casa impresionanta din București. Cuplul…

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Zodia care termina luna februarie in lacrimi. Acest nativ primește o veste neașteptata

10:20, 04.02.2024 - Ne aflam in ultima luna de iarna, iar astrele vin cu multe vești pentru nativi in aceasta primavara. O zodie din Horoscop are, insa, parte de vești proaste in urmatoarea perioada, astfel ca nativii vor termin luna februarie 2024 in lacrimi. Iata cine sunt nativii care primesc o veste neașteptat de trista!

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!


Ce parere ai despre aceasta stire?