Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au vazut in poza ce rochie are mireasa si au inceput sa RADA. Cand au aflat adevarul, s-au RUSINAT

Publicat:

Iluziile optice ne pot face mari surprize. Asa s-a întâmplat si în cazul unei mirese. De fapt, rochia ei este cea care a atras atentia.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirii și miresele au luat „cu asalt” tirgul de nunți organizat in Capitala

12:50, 25.03.2024 - La Chișinau a fost organizat un tirg dedicat mirilor și mireselor. Zeci de cupluri au venit sa vada cit i-ar costa petrecerea mult asteptata. „Este prima rochie pe care o masurati? - Da. - Ce emotii va incearca? - De nedescris, este foarte placut sa te vezi mireasa, in rochie. Sa ne spuneti daca ati…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, adevarul despre sarcina. Fosta concurenta s-a afișat cu o burtica suspecta in urma cu cateva luni: „Anunțam...” / VIDEO

16:20, 27.01.2024 - Au format unul dintre cele mai indragite cupluri din casa Mireasa, in sezonul 5, dar s-a zvonit ca s-ar fi desparțit de mai multe ori. Sabrina și Perneș au vorbit, de curand, despre relația lor, dar și despre presupusa sarcina, asta dupa ce, in urma cu cateva luni, tanara s-a afișat cu o burtica suspecta.

Mireasa: Confesiuni. „Sunteți logodiți?” Daria și Adrian au spus adevarul despre inelul pe care fata il poarta pe deget

12:45, 09.01.2024 - Daria și Adrian au dezvaluit care este advarul despre inelul pe care fata il poarta pe degetul inelar de la mana stanga. Ce urmeza sa se intample in cuplul lor, dupa ce nu s-au casatorit in emisiune.

Cearta dintre Antonio Anghel de la Mireasa și Marius Budin de la Insula Iubirii continua! Caștigatorul sezonului 7, adevarul despre problemele dintre cei doi: „Se da cocoș...”

18:20, 04.01.2024 - Finalul lui 2023 a adus tensiuni intre Antonio Anghel și Marius Budin. Cei doi s-au contrazis in mediul online, ca intr-un final, sa ajunga sa se provoace reciproc sa lupte in cușca. Caștigatorul sezonului 7 face lumina, dupa ce el și Marius Budin și-au aruncat replici dure.

Ce mai face și cum arata Luiza de la Mireasa, dupa eliminarea din sezonul 8. Cum s-a pozat intr-o rochie mulata pe trup

17:45, 04.01.2024 - Chiar daca dragostea nu a luminat calea spre inima ei in timpul competiției Mireasa, Luiza stralucește acum intr-un alt context. Fosta concurenta s-a imbracat intr-o rochie neagra eleganta la petrecerea de noul an.


Ce parere ai despre aceasta stire?