Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficii uluitoare ale fructului MINUNE: Ce boli combate dacă îl consumi

Publicat:

Beneficii uluitoare ale fructului minune. Combate mai multe boli grave si iti aduce mai multe beneficii daca il vei consuma. Aronia s-a dovedit a fi cel mai puternic fruct cu proprietati antioxidante, foarte bogat in nutrienti si vitamine.

Vezi AICI ce boli grave poate combate aronia si ce beneficii aduce corpului consumarea acestuia...

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

De ce e bine sa bei ceai de usturoi. Puțini știu ce beneficii uimitoare are

22:45, 26.03.2024 - Cu toate ca poate parea neobișnuit, consumul de ceai de usturoi poate aduce o serie de beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Puțini sunt conștienți de puterea acestui lichid aromatic, dar cercetarile recente arata ca acest obicei poate aduce numeroase avantaje pentru organism.

Cafeaua cu lavanda, devenita o noua moda. Ce beneficii aduce și care sunt contraindicațiile

11:15, 14.03.2024 - Odata cu venirea primaverii, lavanda nu numai ca incepe sa infloreasca, ci iși croiește drumul și catre bauturile noastre preferate. Spre exemplu, cafeaua cu lavanda capata tot mai multa popularitate, devenind un produs aproape nelipsit din cele mai cunoscute cafenele.

Acces Direct. Ce a declarat in fața polițiștilor patronul lui Danuț, cel caruia Mario ii aduce acuzații grave. Ar fi ajuns sa se certe de la un teren: „Avea urme de violența” / VIDEO

19:06, 07.03.2024 - Mario incearca de mai bine de cinci ani sa arate ca nu a fost vinovat in scandalul cu Danuț, ingrijitorul de animale care lucra pentru Viorel. In schimb, patronul are o varianta diferita și spune ca, de fapt, Mario a fost cel care a inceput scandalul și tot cel care l-a lovit pe Danuț.

Ilan Laufer anunța separarea FIN de George Simion și de Alianța AUR. Acuzațiile grave pe care le aduce

10:00, 01.03.2024 - Președintele partidului Forța Identitații Naționale (FIN), Ilan Laufer, a anunțat, vineri, separarea de George Simion și de Alianța AUR, in urma unei decizii luate in unanimitate de membrii formațiunii.

La inceput de an, investește in tine - 5 achiziții care iți vor aduce numai beneficii in 2024

16:40, 15.02.2024 - Ți-ai propus ca, in 2024, sa investești mai mult in tine și in ceea ce iți place? Fie ca alegi un curs de specializare, fie ca optezi pentru o vacanța binemeritata sau o bicicleta noua, toate acestea vor contribui la dezvoltarea ta. Daca nu te-ai decis inca ce te-ar face fericit in noul an, gasești…

Bautura cu mar și frunze de dafin. Nu o sa mai ai nevoie de medicamente. Ce beneficii aduce și cum sa o consumi

17:20, 01.02.2024 - Combinația dintre mar și frunze de dafin poate avea o mulțime de beneficii asupra sanatații. Specialiștii o recomanda, in special in sezonul rece, dar bautura poate fi consumata și in restul anului, pentru a rezolva alte probleme.

Comuna din Romania unde școlarii vor avea propriul radio și vor fi chiar ei jurnaliști. „Aduce nenumarate beneficii”

07:15, 23.01.2024 - Intr-o zona saraca a județului Constanța a aparut o oaza de speranța: tanara directoare a Școlii generale Lipnița, care nu doar ca a reușit sa reduca abandonul școlar, ci a adus in școala dotari de ultima generație, prin donații și programe naționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?