Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BCE nu va reduce dobânda la depozite în următoarele nouă luni (Reuters)

Publicat:

(BCE) nu va reduce și mai mult dobanzile in urmatoarele noua luni, conform majoritații traderilor intervievați luni de Reuters.

Vineri, principalele burse globale au pierdut aproximativ 2.000 de miliarde de dolari din capitalizarea bursiera, dupa decizia de a ieși din . Aceste turbulențe de pe piețele financiare globale au sporit așteptarile privind noi masuri de relaxare cantitativa ce ar urma sa fie anunțate de principalele banci centrale.

Dar 11 dintre cei 19 traderi chestionați…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

NATO continua extinderea in Sudul Global: Solicitarea Argentinei a ajuns la Mircea Geoana

22:05, 18.04.2024 - Argentina a solicitat NATO sa devina unul dintre "partenerii globali" ai alianței militare, a declarat joi ministrul apararii, Luis Petri, in conditiile in care guvernul de la Buenos Aires urmarește sa-si consolideze legaturile cu SUA și Uniunea Europeana, nooteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Vice-președintele BCE: Este „foarte clar” ca dobanda cheie se va reduce in luna iunie

14:06, 18.04.2024 - BCE a spus „foarte clar” ca ratele dobanzilor ar putea fi reduse in iunie, dar a fost, de asemenea, ferma in privința faptului ca deciziile de politica dincolo de aceasta data raman incerte.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

O posibila oferta de achizitie a BP din partea grupului saudit de stat ADNOC scoate in evidenta vulnerabilitatea la preluari a companiilor britanice mari

08:55, 14.04.2024 - Baza mai mare de investitori din New York si accesul mai usor la capital in comparatie cu Londra se reflecta in evaluari mai mari, care au incurajat mai multe companii din Marea Britanie sa se listeze acolo, inclusiv producatorul de cipuri Arm. ”Londra este o piata de vanzare. Daca aveti evaluari modeste,…

Dupa ce SUA au blocat finanțarea Ucrainei, UE da lovitura de baros: Importurile fara taxe vor fi limitate

19:06, 09.04.2024 - Uniunea Europeana a convenit in mod provizoriu sa restrictioneze importurile de produse agricole ucrainene care, sustin unele state membre, au destabilizat pietele agricole ale blocului comunitar, transmite Reuters.

Theresa May nu va mai candida pentru un nou mandat in parlament

09:55, 08.03.2024 - Fostul premier britanic Theresa May a anuntat vineri ca nu va mai candida pentru un nou mandat in parlament, devenind cel mai recent membru al Partidului Conservator de guvernamant care isi semnaleaza iesirea din politica de prima linie pana la sfarsitul acestui an, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.…

BCE menține ratele dobanzilor , reduce estimarile privind inflația dar și pe cele privind creșterea economiei din zona Euro

15:50, 07.03.2024 - Banca Centrala Europeana a lasat joi ratele dobanzilor neschimbate deoarece perspectivele economice slabe ale zonei euro nu au reușit sa convinga boardul BCE ca presiunile prețurilor (mai ales cele din zona serviciilor) vor inceta.


Ce parere ai despre aceasta stire?