Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bauturi sanatoase care te vor ajuta sa slabesti rapid

Publicat:

Pe langa efectul energizant si hidratant, sucurile contin combinatii spectaculoase de ingrediente care contribuie la arderea grasimilor si detoxifierea organismului, devenind astfel aliatele slabitului rapid si sanatos!
Iata cateva dintre bauturile sanatoase pe care le poti prepara cu numai doua ingrediente: 
Bautura din banana si fructe de padure 
Daca vrei un mic dejun delicios care sa te ajute sa scapi si de kilogramele in plus, combina intr-un blender o banana cu capsuni, afine si zmeura. 
Cele 11 grame de fibre pe care le contine acest suc iti vor controla…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA VINDECATOARE Beneficiile sanatoase ale ghimbirului

14:06, 10.03.2024 - Ghimbirul, cu aroma sa proaspata de lamaie și gustul ușor iute, este un remediu natural folosit de secole pentru multiplele sale beneficii și proprietați vindecatoare The post PUTEREA VINDECATOARE Beneficiile sanatoase ale ghimbirului first appeared on Informatia Zilei .

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

Cu ce sa inlocuiești uleiul din maioneza. Așa procedeaza marii chefi bucatari

16:05, 22.02.2024 - Maioneza este folosita de gospodine in prepararea mai multor bunatați. Aceasta poate fi cumparata de la magazin, dar este recomandat sa o faceți acasa. De cele mai multe ori, rețeta conține ulei, insa exista variante și fara. Cum se face maioneza fara ulei Maioneza este un amestec de ulei și oua, dar…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Nautul ține sub control diabetul și reduce riscul de boli cardiovasculare

12:35, 08.02.2024 - Nautul este asociat cu numeroase beneficii pentru sanatate, printre care ajuta la ținerea sub control a diabetului, a greutații corporale și la reducerea considerabila a riscului de boli cardiovasculare. Aceasta planta erbacee anuala, denumita științific Cicer arietinum , produce boabe comestibile. …

Rețeta de salata de fructe – cum faci un desert sanatos

19:35, 04.02.2024 - Salata de fructe este un desert delicios și racoritor și, in același timp, o sursa minunata de vitamine și minerale. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de salata de fructe, pentru a te bucura de acest desert in orice anotimp.De ce este bine sa consuma fructe și cateFructele nu sunt doar…

Ce se intampla in corpul tau daca mananci portocale sau mandarine dupa masa. Nutriționiștii au dat verdictul

00:20, 28.01.2024 - Desi portocalele și mandarinele sunt fructe bogate in nutrienți și vitamina C, consumul lor imediat dupa masa poate avea unele efecte neașteptate asupra organismului. Ce nu ai știut pana acum? Beneficiile nebanuite ale citricelor Citricele, adesea considerate doar un desert sau o gustare, au de fapt…


Ce parere ai despre aceasta stire?