Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătrână bătută fără milă și jefuită, la Iași. Trei tâlhari au tăbărât pe ea: „Mi-au luat plasa cu bucate”

Publicat:

O batrana s-a trezit și batuta și jefuita, de trei indivizi care au sarit pe ea, chiar in incinta Garii Internaționale. Dupa ce a ramas fara tot, femeia sufera in continuare in spital, pentru ca absolut nicio ruda nu a cautat-o, deși este internata inca de la sfarșitul saptamanii trecute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Femeie batuta de talhari in propria casa, in București. Cei doi au plecat apoi fara a fura ceva

12:00, 18.04.2024 - Doi tineri au fost retinuti de politistii din Bucuresti, fiind suspectati ca au intrat, noaptea, in locuinta unei femei din Sectorul 3, si au batut-o pentru a le spune unde isi tine banii. Ei au plecat apoi fara a fura ceva.

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

Adolescenta batuta cu coada lopeții de tatal suparat ca vorbește cu baieți pe Facebook

14:26, 12.04.2024 - Un barbat din Iași a fost condamnat la doi ani și patru luni de inchisoare cu suspendare de catre judecatorii ieșeni pentru ca și-a batut de mai multe ori fiica de 15 ani. Barbatul s-a suparat ca fata vorbea cu baieți pe Facebook. Agresiunile au avut loc in urma cu un an, in aprilie 2023. Fata a fost…

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari

14:10, 27.03.2024 - Continue reading Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari at Info real.

Aflata in coma, abandonata pe marginea unui șanț

20:30, 26.03.2024 - Este ancheta la Botoșani, acolo unde o batrana a fost gasita in coma abandonata mai mult moarta decat vie pe marginea unui șanț. Investigația este complicata intrucat nu se știe absolut nimic despre raufacatori, iar victima nu poate fi audiata, potrivit B1Tv. Femeia in varsta de 76 de ani, din comuna…

'Medic' saltat de mascați, dupa ce a stors aproape 6.000 de euro ca sa 'salveze viața' victimei unui accident imaginar

15:25, 22.03.2024 - Un tanar din Iași a reușit sa stoarca 5.500 de euro și 2.000 de lei de la o batrana, dupa ce s-ar fi dat drept medic și a pacalit-o ca nepotul ei, care ar fi suferit un accident rutier grav, are nevoie urgenta de acești bani, fiindu-i pusa in pericol viața. Barbatul nu este la prima fapta, astfel ca…

Batrana batuta cu salbaticie de doi adolescenți chiar in curtea casei sale. Venisera la furat, dar au fost prinși VIDEO

15:20, 29.01.2024 - O femeie de 73 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme, batuta de doi baieți, de 13 și 15 ani, care au fost surprinși de ea pe cand incercau sa-i intre in casa. Ei au lovit-o bestial ca sa iși asigure scaparea.


Ce parere ai despre aceasta stire?