Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bat clopote de nuntă, din nou, în showbiz? Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan

Publicat:

a avut parte de cea mai frumoasa si fericita zi din viata ei. Duminica, pe 15 septembrie, artista s-a casatorit religios cu tatal fetitei lor sale, iar intregul eveniment a fost exact asa cum cei doi si l-au dorit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Cum se ințeleg fiicele Andreei Balan cu fiul lui Victor Cornea. Imaginile emoționante de familie, publicate de artista

13:15, 09.03.2024 - Victor Cornea și fiul lui le-au rasfațat cu flori pe Andreea Balan, pe mama și pe fiicele ei. Artista a publicat imagini emoționate, aratand cat de bine s-a integrat fiul tenismenului in familie.

Logodna momentului in showbiz. Milionarul care se pregatește de nunta la 92 de ani

18:50, 08.03.2024 - Este considerat printre cei mai influenți miliardari ai lumii, dar excentricitațile sale sunt și mai renumite. Una dintre ele este și recentul anunț despre o posibila logodna, avand in vedere ca milionarul care se pregatește de nunta are 92 de ani.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Totul se face in cuplu in relația Andreei Balan cu Victor Cornea! Artista și iubitul, de nedesparțit. Cum le rasfața tenismenul pe fiicele vedetei, Ella și Clara / PAPARAZZI

23:45, 26.01.2024 - Sunt mai fericiți ca niciodata impreuna și se bucura din plin de momentele in doi! Andreea Balan și Victor fac totul in cuplu, dar, evident, așa cum era de așteptat, in centrul atenției sunt și fetițele artistei, Ella și Clara.

Nunta de fițe, terminata tragic – mireasa și 30 de invitați au ajuns la spital dupa ce au cazut prin podea

23:06, 14.01.2024 - Mireasa, mirele si cel putin 30 de invitati au ajuns la spital in timpul unei nunti. O petrecere de lux, organizata intr-o fosta manastire din idilica Toscana, s-a transformat in tragedie. Podeaua cladirii construite in secolul al 15-lea a cedat, iar oamenii s-au prabusit de la cinci metri inaltime.…


Ce parere ai despre aceasta stire?