Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat condamnat pentru furt şi fapte cu violenţă, capturat de poliţişti

Publicat:

Un barbat care se sustragea executarii pedepsei cu inchisoare a fost capturat de politisti pe 9 ianuarie, in cadrul unei razii pentru depistarea persoanelor urmarite, disparute de la domiciliu sau celor care fug de pedepsele privative de libertate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat si o femeie, incarcerati in Penitenciarul Poarta Alba. Ce fapte i-au adus dupa gratii?

17:10, 17.04.2024 - La data de 16 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Navodari au identificat o femeie, de 42 de ani, pe numele careia Judecatoria Constanta a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de delapidare, conform IPJ Constanta. Femeia a fost…

Un barbat a murit in fața spitalului din Murgeni, pe strada. Oamenii revoltați au fost calmați de polițiști și jandarmi

17:35, 01.03.2024 - Un barbat de 78 de ani, care acuza stari de rau, a decedat chiar in fața unitații sanitare. Acesta a fost resuscitat minute in șir de medicii de pe ambulanța chiar in fața porții spitalului, dar aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

VIOLENȚA LA SATU MARE Șofer baut, scos din mașina prin geam de polițiști

21:26, 28.02.2024 - Miercuri, 28 februarie a.c., in jurul orei 05.30, in timp ce se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Aleea Mureșului din municipiu, The post VIOLENȚA LA SATU MARE Șofer baut, scos din mașina prin geam de polițiști first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat din Ilfov a inscenat un accident rutier ca sa-și omoare soția. Acum a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare

09:51, 22.02.2024 - Un barbat din Ilfov a fost condamndat la 22 de ani de inchisoare pentru ca și-a omorat soția dupa ce s-a izbit intenționat cu mașina de un stalp, in zona Pipera, inscenand astfel un accident rutier. Decizia nu este definitiva.

Barbat din Cugir, prins de polițiști la volan fara permis de conducere și cu remorca neinmatriculata

13:15, 07.02.2024 - Barbat din Cugir, prins de polițiști la volan fara permis de conducere și cu remorca neinmatriculata Barbat din Cugir, prins de polițiști la volan fara permis de conducere și cu remorca neinmatriculata Un barbat din Cugir a fost prins de polițiști la volanul unei mașini fara a avea permis de conducere…

Barbat care a permis uciderea unui caine fara stapan de catre patrupedul sau, retinut de polițiști

17:20, 02.02.2024 - Un barbat din localitatea Bogdan Voda a fost retinut, vineri, pentru 24 de ore pentru ca nu a oprit uciderea unui caine fara stapan de catre patrupedul sau, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, Ionela Cosma.


Ce parere ai despre aceasta stire?