Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI: Rechinaşul de aur şi cele trei dorinţe

Publicat:

Pleaca pestisorul de aur in vacanta si ii incredinteaza toate treburile rechinului, spunandu-i: 

- Treaba e simpla, daca te prinde vreunul ii indeplinesti trei dorinte si gata!
Dupa o saptamana se intoarce pestisorul si-l intreaba pe rechin cum a fost.
- Eh, uite ca m-a prins cineva, incepe rechinul sa povesteasca.
- Si ce-ai facut?, il intreaba pestisorul.
- I-am spus ca-i indeplinesc trei dorinte.
- Si ce-ai mai facut?
- L-am intrebat de prima dorinta!
- Si ce-a spus?
- Mi-a cerut un castel!
- Si ce-ai facut?
- I-am dat un castel.
- A doua…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOPUL ZILEI-02APRILIE

00:05, 02.04.2024 - INTALNIRE RATATA! V-ati fi dorit o intalnire cu multi prieteni si veti da o serie de telefoane pentru a ii avea alaturi, dar se pare ca v-ati trezit cam tarziu si eu au deja alte planuri. DORUL DE LIBERTATE POATE FI INTERPRETAT! Dorinta de o mai mare libertate, va fi foarte prost inteleasa de persoana…

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Carmen Bruma da pontul zilei pentru femei: E cea mai periculoasa grasime!

06:05, 07.03.2024 - Frumoasa Carmen Bruma da alerta! Renumita pentru silueta ei de invidiat pe care o menține cu o dieta stricta și cu un program bine pus la punct de exerciții fizice, Carmen Bruma atenționeaza romanii cu privire la un anumit tip de grasime pe care trebuie sa il evite. Acest tip de grasime a fost interzis…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.

Bancul zilei: ”Un minut pana la inchiderea magazinului”. Continuarea te va lua prin surprindere

21:06, 29.01.2024 - O zi de luni trebuie sa se incheie cu succes pentru a avea o saptamana buna, ia redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura! Te va face sa razi și te va surprinde atat de tare, incat il vei spune și prietenuilor tai. Iata gluma de care ai nevoie luni seara!

Bancul zilei: ”Trei pensionari stau la o barfa pe prispa casei”. Continuarea este surprinzatoare

19:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro iți prezinta bancul zilei de vineri. Weekend-ul se apropie, iar starea de spirit a oamenilor este foarte importanta. Din acest motiv, este recomandat sa te relaxezi cu mai multe glume amuzante, care iți vor aduce zambetul pe buze!

Știrea zilei in sport: Jurgen Klopp pleaca de la Liverpool. Ce urmeaza

14:55, 26.01.2024 - Jurgen Klopp (56 de ani) a transmis public faptul ca va pleca de la  Liverpool  la finalul sezonului in curs. Anunțul a fost facut pe  site-ul oficial al clubului englez. In plus, neamțul spune ca e epuizat și ca nu vrea sa mai antreneze acum.  Jurgen Klopp a transmis un mesaj pe site-ul clubului Liverpool…


Ce parere ai despre aceasta stire?