Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI: Nebunie curata

Publicat:

Bula sta de vorba cu un prieten: - Am sunat la spitalul de nebuni sa vad daca a fugit careva de acolo zilele astea. - De ce te-ar interesa pe tine treaba asta si ce te face sa crezi ca a scapat un nebun de acolo? - Am auzit ca cineva s-a insurat cu fosta mea sotie acum doua zile.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gențile 'pungi de chipsuri', noul fenomen viral din lumea modei: prețul acestora denota nebunie curata

04:30, 22.04.2024 - Anul trecut, Balenciaga a surprins lumea modei cu lansarea genților de lux in forma de saci de gunoi menajer, iar acum, un alt accesoriu scump a devenit viral, sub forma altui obiect care ajunge de obicei la gunoi. Casa de moda continua sa șocheze cu noua sa linie de produse, aducand pe piața genți…

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Verdict sumbru pentru UEFA Champions League: „Se va desființa, e o nebunie curata”

10:50, 18.03.2024 - Giovanni Becali (71 de ani), unul dintre impresarii importanți din fotbalul romanesc, crede ca Champions League va disparea, principalul motiv fiind reprezentat de sumele enorme care se investesc in Arabia Saudita. Ioan Becali este convins ca Arabia Saudita va pune stapanire pe fotbal. Principalul motiv…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Nebunie curata: Un argeșean a sunat nejustificat la 112 de 31.000 de ori anul trecut / Apelul STS catre populație

10:30, 11.02.2024 - Operatorii STS ai Serviciului de urgența 112 au preluat, anul trecut, peste 10 milioane de apeluri. Peste 53% din acestea au reprezentat urgențe. STS da exemplul unui apelant din Argeș care a sunat nejustificat la 112 de 31.000 de ori.In anul 2023, operatorii STS ai Serviciului de urgența 112 au…

NEBUNIE CURATA – Gonea cu 128 km/h prin Tulghieș. Nu a oprit la semnalele polițiștilor

08:00, 31.01.2024 -   Grav incident petrecut ieri, 30 ianuarie, in Tulghieș. In timp ce polițiștii din Șomcuta Mare se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu prin localitatea mai sus amintita, au surprins un autoturism in timp ce circula cu o viteza de 128 km/h. S-a procedat la urmarirea in trafic a acestuia, cu…

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.

Bancul zilei: ”Un minut pana la inchiderea magazinului”. Continuarea te va lua prin surprindere

21:06, 29.01.2024 - O zi de luni trebuie sa se incheie cu succes pentru a avea o saptamana buna, ia redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura! Te va face sa razi și te va surprinde atat de tare, incat il vei spune și prietenuilor tai. Iata gluma de care ai nevoie luni seara!

Cuvinte cheie:

nebunie zilei bancul curata

Ce parere ai despre aceasta stire?