Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Ion si Maria la zoo

Publicat:

Ion si Maria in vizita la gradina zoologica. Merg ei ce merg si  vad cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si il vad in cele din urma pe ingrijitor:
- Domnule draga, unghe-i leul?
- La leoaica, raspunde ingrijitorul.
Atunci, Maria, curioasa, intreba:
- D-apai si cat sta la leoaica?
- Cam o ora.
- D-apai, i-auzi, ma Ioane, sta o ora!
- D-apai, tu, Marie, eu nu mi-s leu! raspunde Ion.
Mai merg ei ce mai merg si vad cusca tigrului deschisa. Povestea se repeta, iar Maria il intreaba pe ingijitor:
- Si cat sta acolo la tigroaica?
- Doua ore.
-…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Pastila pentru suflet, 15 februarie. Pilda zilei: Porumbelul

22:36, 15.02.2024 - Pilda zilei: PorumbelulUn batran, in varsta de 80 de ani, sta intins pe canapea alaturi de fiul sau de 45 de ani, in prezent un intelectual remarcabil. Dintr-odata, pe pervazul ferestrei se aseaza un porumbel. Tatal isi intreaba fiul:– Ce pasare e asta?Fiul ii raspunde:– E un porumbel…Dupa cateva minute,…

Pastila pentru suflet, 15 februarie. Pilda zilei: Porumbelul

09:50, 15.02.2024 - Pilda zilei: PorumbelulUn batran, in varsta de 80 de ani, sta intins pe canapea alaturi de fiul sau de 45 de ani, in prezent un intelectual remarcabil. Dintr-odata, pe pervazul ferestrei se aseaza un porumbel. Tatal isi intreaba fiul:– Ce pasare e asta?Fiul ii raspunde:– E un porumbel…Dupa cateva minute,…

Cum iți pot influența primele 15 minute ale zilei productivitatea la locul de munca: „Este important sa te cunoști bine”

20:35, 13.02.2024 - Primele 15 minute pot da tonul intregii zile. Cu puțina organizare, o stare de spirit pozitiva și un plan de acțiune, specialiștii susțin ca primele 15 minute ale zilei te pot face mai productiv, relateaza Fox Business.

Pastila pentru suflet 30 ianuarie. Pilda zilei: Cum sa ieși invingator

08:55, 30.01.2024 - Pilda zilei: Cum sa ieși invingatorA fost candva o mare intrecere intre taietorii de lemne, si in cele din urma au ramas in lupta doar doi. Invingatorul urma sa fie cel care doboara cat mai multi copaci intr-un anumit rastimp.Dimineata, la ora opt, au inceput. Dupa vreun ceas, unul dintre ei a auzit…

Bancul zilei: ”Trei pensionari stau la o barfa pe prispa casei”. Continuarea este surprinzatoare

19:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro iți prezinta bancul zilei de vineri. Weekend-ul se apropie, iar starea de spirit a oamenilor este foarte importanta. Din acest motiv, este recomandat sa te relaxezi cu mai multe glume amuzante, care iți vor aduce zambetul pe buze!

Bancul zilei: ”Cum ii spui iubitei tale ca s-a ingrașat, fara sa se supere?”. Raspunsul te va surprinde!

16:26, 21.01.2024 - Cel mai potrivit mod de a termina saptamana este cu o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro are grija de acest lucru, astfel ca iți prezentam un banc care iți va pastra zambetul pe buze! Poți sa il spui și prietenilor tai, sa te asiguri ca vor rade și ei!

Bancul zilei: ”Un soț iubitor, care se afla in delegație peste hotare, i-a trimis soției sale un cadou inedit...”

14:50, 20.01.2024 - O zi de sambata nu poate sa treaca mai bine decat cu zambetul pe buze și o buna stare de spirit! Din acest motiv, redacția Spynews.ro are grija de acest lucru și iți vine in ajutor cu un banc care te va amuza teribil! Iata care este continuarea glumei!


Ce parere ai despre aceasta stire?