Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Cui ii plac femeile?

Publicat:

Un barbat intra intr-un bar si inca dinainte de a se aseza pe scaun ii zice chelnerului:
- Da-mi 5 shoturi duble de vodka.
Barmanul se uita la fata omului:
- Cred ca ai a avut o zi a naibii de grea.
- Mda, tocmai am aflat ca baiatul meu cel mare e gay.
Urmatoarea zi, aceeasi poveste. Barbatul intra in bar si de la usa comanda shoturile duble de vodka. Barmanul, intrigat, il intreaba ce s-a intamplat de data asta.
- Pai, uite, tocmai am aflat ca baiatul meu cel mic este si el gay.
A treia zi, povestea se repeta. Barbatul intra amarat in bar, cere portia de vodka, la care…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Soțul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta..." Continuarea iți va aduce zambtul pe buze

00:26, 04.04.2024 - Cauți cea mai buna modalitate de a te binedispune și de a-i face și pe cei din jurul tau sa rada? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca incerci sa iți schimbați propria stare de spirit sau cauți un stimulent pentru a-i face sa rada pe cei apropiați, citește bancurile din randurile de mai jos și ziua ta…

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Greul de 8 martie pica pe șefi! Femeile au dezvaluit ce iși doresc cu adevarat de ziua lor!

10:56, 08.03.2024 - Un procent redus de femei (16%) se asteapta sa primeasca cadou din partea angajatorului cu ocazia zilei de 8 Martie, iar la modul ideal acestea si-ar dori tichete/carduri-cadou, vouchere (79%) sau o zi libera (55%), potrivit unui studiu realizat de Reveal Marketing Research. Totodata, femeile considera…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Ștefan Banica și Dani Oțil, „cearta” la TV. Cei doi, replici savuroare despre femeile din viata lor: „Unii sunt la a treia nevasta”

08:15, 21.01.2024 - Sunt doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țara și au in comun ceva mai mult decat postul TV pentru care lucreaza. Au ieșit scantei in timpul unei intalniri a celor doua vedete. Ștefan Banica și Dani Oțil și-au servit replici savuroase despre femeile din viața…

Bancul zilei: ”Un soț iubitor, care se afla in delegație peste hotare, i-a trimis soției sale un cadou inedit...”

14:50, 20.01.2024 - O zi de sambata nu poate sa treaca mai bine decat cu zambetul pe buze și o buna stare de spirit! Din acest motiv, redacția Spynews.ro are grija de acest lucru și iți vine in ajutor cu un banc care te va amuza teribil! Iata care este continuarea glumei!


Ce parere ai despre aceasta stire?