Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiatul lui Nicolae Guţă, trecut pe lista neagră în Petroşani! Cum a ajuns "prinţul" într-o astfel de situaţie

Publicat:

Fiul lui a fost trimis în judecata dupa ce la începutul lunii mai a agresat o tânara de 19 ani într-o discoteca din Petrosani.

Mai nou, jr. a primit permisiunea instantei de a se deplasa în afara judetului Hunedoara cu obligatia clara de a nu pune piciorul în localul unde a agresat-o pe adolescenta. În plus, Guta nu are voie sa detina, sa foloseasca sau sa poarte arme si trebuie sa îi ocoleasca pe toti martorii din dosarul sau.


Baiatul celui supranumit "regele manelelor" a intrat în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in procesul dintre Narcisa Balaban și fostul iubit! Magistrații il trimit direct in detenție

22:50, 15.04.2024 - Rasturnare de situație in procesul in care Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guța, se judeca cu fostul partener de viața, dupa ce, in urma cu patru ani, femeia care i-a oferit manelistului un copil, a fost batuta cu bestialitate.

Xtra Night Show. De ce s-a mutat Nicolae Guța din palatul din Petroșani. Manelistul locuiește acum intr-o baraca: "Acolo sta..." / VIDEO

00:40, 02.04.2024 - Nicolae Guța a dat palatul din Petroșani pe o baraca invecinata. Regele Manelelor și soția lui au venit in platoul Xtra Night Show, iar manelistul a vorbit despre decizia de a se muta din locuința respectiva. Care este, de fapt, motivul.

Bataie in sediul poliției, intre doi barbați chemați la audieri/Un agent a fost lovit

14:40, 05.03.2024 - Situație tensionata chiar in incinta unui sediu de poliție, inaintea unor audieri. S-a intamplat in județul Hunedoara. Doi barbati care au fost implicati intr-o altercatie in Petrosani au fost chemati la sediul Politiei din municipiu, pentru a fi audiati. Doar ca la un moment dat cei doi au avut un…

Un batran internat intr-un azil de batrani din Hunedoara a murit dupa ce s-a injunghiat singur cu o foarfeca

17:51, 27.02.2024 - „La data de 24 februarie a.c., in jurul orei 08:10, Politia Municipiului Lupeni a fost sesizata de catre de o angajata a unui azil din localitate despre faptul ca un barbat in varsta de 75 de ani (aflat in unitatea de ingrijire) si-ar fi infipt o foarfeca in partea stanga a pieptului”, a transmis, luni…

LEGATURI DUBIOASE Ucraina refuza sa scoata Raiffeisen de pe lista neagra

10:15, 18.02.2024 - Ucraina a refuzat sa elimine grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) de pe o lista neagra a "sponsorilor internationali ai razboiului"... The post LEGATURI DUBIOASE Ucraina refuza sa scoata Raiffeisen de pe lista neagra first appeared on Informatia Zilei .

Intrat pe „lista neagra” a lui Becali, Luis Phelipe e așteptat la alt club din Superliga: „Nu exclud posibilitatea!”

20:35, 06.02.2024 - Luis Phelipe (22 de ani) a fost schimbat la pauza meciului FCSB - Farul, scor 1-1. Gigi Becali l-a criticat, dar extrema din Brazilia are deja o varianta posibila in Superliga.  Gigi Becali și-a schimbat rapid opinia in legatura cu Luis Phelipe. Dupa remiza cu FCSB, finanțatorul a ieșit public și a…

Daca l-ai vazut, suna la 112! Baiatul in varsta de 15 ani a disparut din Petroșani / FOTO

14:10, 01.02.2024 - Daca l-ai vazut, suna la numarul de urgența la 112! Baiatul in varsta de 15 ani a disparut din Petroșani, județul Hunedoara. Poliția il cauta, deoarece minorul a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Iata ce se știe despre el!


Ce parere ai despre aceasta stire?