Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băciţa Mărioara și-a înregistrat stâna şi tocanul la OSIM

Publicat:

, proprietara stanei Ștefanu de pe Transalpina, și-a inregistrat asezarea pastoreasca, dar și preparatele culinare proprii la Oficiul de Stat pentru Inventii și Marci (OSIM). Bacița spune ca a inițiat acest demers pentru ca n...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pregatiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”

09:50, 10.04.2024 - Au inceput pregatirile pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”. Marioara Babu, bacița de la Stana „Ștefanu” și deținatoarea titlului de Tezaur Uman Viu, s-a deplasat cu echipa sa, respectiv membrii familiei pentru a pune la punct zona de alimentație publica.…

Pregatiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”

19:30, 09.04.2024 - Au inceput pregatirile pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”. Marioara Babu, bacița de la Stana „Ștefanu” și deținatoarea titlului de Tezaur Uman Viu, s-a deplasat cu echipa sa, respectiv membrii familiei pentru a pune la punct zona de alimentație publica.…

Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”

15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Taxele abuzive ale OSIM: De ce costa analiza unei sigle color mai mult?

18:00, 04.03.2024 - Astazi, in cadrul procesului dintre Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) și Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM), fundația incearca sa elimine taxele abuzive și aberante existente astazi, care blocheaza in

Inregistrarile la OSIM, de acum mai simple pentru antreprenori și oamenii creativi

17:55, 08.02.2024 - Camera Deputaților a votat, miercuri, 7 februarie, un proiect de lege depus de deputații Oana Murariu, Victor Ilie și Daniel Blaga, care simplifica modalitatea prin care cetațenii pot apela la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM). Antreprenorii, oamenii ingenioși și inventivi, companiile…

Ministrul Muncii, noi consultari pe Legea Salarizaii cu profesioniști din domenii cheie

11:51, 08.02.2024 - Consultarile pentru o lege a salarizarii cat mai echitabila și mai aproape de nevoile angajaților continua la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale. In acest sens, ministrul Simona Bucura Oprescu s-a intalnit cu reprezentanții autoritaților și instituțiilor publice finanțate integral din fonduri…


Ce parere ai despre aceasta stire?