Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Azi cu una, mâine cu alta! Mihnea Grigoriu, prins că joacă la două capete cu fiica lui Gigi Becali şi fosta lui Enache

Publicat:

Ups! Intre doua nu te ploua, dar nici bine nu iti e! Nu-i asa, Mihnea? La scurt timp dupa ce paparazzii www.spynews.ro l-au surprins in timp ce e saruta de mama focului cu fiica lui , ii trimite flori fostei sotii a lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini emoționante cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine a implinit 3 ani: „Nu sunteți pregatiți pentru ce urmeaza”

10:30, 14.03.2024 - Smiley și Gina Pistol traiesc de trei ani cea mai frumoasa perioada a vieții lor. Pe 9 martie, Josephine, fiica cuplului, a implinit 3 ani, iar parinții sai au postat imagini emoționante cu micuța, care pare sa fi moștenit talentul muzical de la tatal sau.Fiica lui Smiley, Josephine, a implinit varsta…

Gigi Becali i-a facut primul 11 lui Rotaru la Craiova! » Anunțul patronului: „Joaca cu ei și dupa ai și tu dreptul sa-mi faci echipa”

13:05, 01.03.2024 - Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a facut o dezvaluire uluitoare dupa succesul cu Voluntari, din etapa #28 a Superligii. Conducatorul roș-albaștrilor susține ca i-a facut primul 11 lui Rotaru, conducatorul lui CSU Craiova, pentru duelul cu Rapid. Mai mult decat atat, omul de afaceri precizeaza…

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cine sunt cei mai buni fundași centrali din istoria FCSB-ului » Anunțul lui Gigi Becali: „Daca Dawa și Ngezana mai joaca un an ii vor depași”

09:01, 16.02.2024 - Gigi Becali (65 de ani) a vorbit despre cuplul de fundași centrali care s-a format la FCSB. Joyskim Dawa (27 de ani) și Siyabonga Ngezana (26 de ani) sunt principalele soluții pentru Elias Charalambous, tehnicianul vicecampioanei Romaniei. Patronul FCSB-ului este incantat de evoluția celor doi jucatori,…

Un maramureșean s-a ales cu ordin de protecție provizoriu dupa ce și-a agresat mama, fiica și fosta soție

18:50, 02.02.2024 - Joi, 1 februarie, la ora 11.49, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca in jurul orei 11.00, un barbat de 62 de ani, din Targu Lapuș, și-ar fi agresat fizic mama. In urma verificarilor efectuate, polițiștii au constatat faptul ca barbatul și-ar fi agresat…

Fiica lui Gigi Becali, data in judecata pentru o datorie de 50.000 de euro. Patronul FCSB ironizeaza situația: „Aștia sunt bani de semințe pentru mine”

16:20, 01.02.2024 - Alexandra Becali, fiica mijlocie a celebrului om de afaceri și patron de fotbal Gigi Becali, se afla in mijlocul unei dispute judiciare din cauza unei datorii de 50.000 de euro pe care refuza sa o plateasca, susținand ca a fost inșelata.


Ce parere ai despre aceasta stire?