Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avocaţii dau atacul la DNA: 'Acum înțelegem de ce domnul Man este protejat în acest moment de domnul Nistor'

Publicat:

, cel care a dat publicitatii inregistrarea de la DNA Oradea in care procurorii planuiau sa-i "linisteasca" pe judecatori, revine cu dezvaluiri grave din interiorul structurii de parchet. Acesta a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca procurorul ar avea inregistrari inclusiv cu si , actualul sef interimar al DNA.

, fost director in , este de parere ca existena unor asemenea inregistrari ar fi motivul pentru care Man ar fi protejat si in prezent de .

"Avocatul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Cine sunt antreprenorii cu care s-a vazut presedintele PNL pentru a lua „pulsul” mediului de afaceri

06:45, 29.02.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, spune ca in ultima vreme s-a vazut cu mai multi oameni de afaceri din Romania pentru a gasi acea persoana dispusa sa faca politica. I-a cautat nu pentru a-i „tenta” sa candideze sub sigla PNL, ci pentru a intelege „ceea ce tine de mediul de afaceri”. „Este vorba de a…

Nicolae Ciuca: Nu se poate ca PNL sa nu aiba candidat la președinție". Mesaj catre PSD: "Nu putem sa ne ințelegem chiar in toate"

22:55, 12.02.2024 - Intrebat daca l-ar susține pe premierul Marcel Ciolacu intr-o eventuala cursa pentru Palatul Cotroceni, Nicolae Ciuca a afirmat ca nu este membru PSD, ci PNL și ca va susține intotdeauna candidatul liberal. Intrebat despre varianta ca cele 2 partide sa convina asupra unui candidat unic, iar acela sa…

Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla si mie!”

11:50, 09.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au spus „DA” transformarilor in cadrul celebrului show se numara echipa formata din Alexia…

Bella Santiago și Barbara Isasi fac echipa la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20: „Nu suntem romance și altfel ințelegem glumele”

15:21, 06.02.2024 - Bella Santiago și Barbara Isasi fac echipa la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20, emisiune care revine la Antena 1 din 17 februarie. Sezonul 20 „Te cunosc de undeva!” dezvaluie o echipa plina de energie, formata din Barbara Isasi și Bella Santiago: „Pentru mine, cele mai amuzante momente sunt cele in…

Japonia a condamnat la moarte un barbat acuzat de uciderea a 36 de persoane intr-un act de razbunare

10:40, 25.01.2024 - Shinji Aoba a incendiat, in 2019, Kyoto Animation, cel mai cunoscut studio de anime din Japonia, pe motiv ca un roman al sau a fost plagiat. Atacul a reprezentant un mare șoc pentru Japonia, țara unde crimele violente sunt rare, relateaza The Guardian.In varsta de 45 de ani, Aoba a patruns in cladirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?