Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbușit în Ucraina. Rebelii au furat și au folosit cardurile de credit și telefoanele victimelor

Publicat:

Apar detalii revoltatoare de la locul prabusirii zborului MH17 al companiei , in urma cu o saptamana. Separatistii prorusi au furat si folosit cardurile de credit si telefoanele celor aflati la bord, ceea ce a infuriat rudele pasagerilor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Ucraina de un „act complet monstruos” in cazul avion rusesc prabușit la Belgorod

11:15, 25.01.2024 - Kremlinul a calificat joi prabusirea unui avion militar rusesc de transport drept „un act complet monstruos” al Kievului și continua sa acuze Ucraina de doborarea aparatului. Astazi are loc o reuniune a Consiliului de Securitate ONU.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU dupa ce un avion militar rusesc s-a prabușit in orașul Belgorod

23:30, 24.01.2024 - Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta joi dupa-amiaza, la cererea Moscovei, care a acuzat Ucraina ca a doborat un avion de transport militar rusesc, a anuntat miercuri presedintia franceza a Consiliului, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Un avion militar rusesc s-a prabușit la granița cu Ucraina. Rusia anunța ca la bord erau 65 de prizonieri de razboi VIDEO

13:05, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc Il-76 s-a prabușit, miercuri, 24 ianuarie, potrivit informațiilor furnizate de mai multe canale ruse de telegram, citate de Kyiv Post. Primele estimari indica prezența a cel puțin 65 de persoane la bordul aeronavei, scrie publicația ucraineana.

VIDEO. Avion militar rusesc prabușit in apropiere de granița cu Ucraina. Avea 65 de soldați ucraineni la bord

12:25, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, potrivit presei pro-Kremlin. La bord se aflau 65 de soldați ucraineni. Imagini cu momentul impactului au fost postate pe rețelele de socializare.

Razboi in Ucraina, ziua 700. Un avion rusesc s-a prabusit langa orasul Belgorod din Rusia

12:15, 24.01.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 700. Un avion militar rusesc s-a prabusit langa orasul Belgorod din Rusia, iar agentiil de presa de stat de la Moscova au anuntat ca la bordul acestuia s-ar fi aflat 65 de prizonieri ucraineni.

Un avion militar rusesc in care erau prizonieri ucraineni s-a prabușit in Belgorod

11:50, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabușit in Belgorod, la granița cu Ucraina. Cel puțin 65 de persoane care erau la bord au murit. Rusia susține ca erau prizonieri ucraineni, pregatiți pentru un schimb.

Un avion militar rusesc cu 65 de prizonieri ucraineni la bord s-a prabușit langa granița cu Ucraina

11:46, 24.01.2024 - Potrivit primelor informații, toți pasagerii de la bordul aeronavei au murit, relateaza BBC.Un avion militar rusesc de transport Iliușin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, relateaza agenția de presa APA. Cel puțin 65 de persoane aflate la bord au fost ucise, potrivit relatarilor…

Un avion rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit in apropiere de Ucraina

11:40, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, au anunțat patru instituții media pro-Kremlin, citand surse și inregistrari video postate pe rețelele de socializare, informeaza Hotnews . Guvernatorul regiunii Viaceslav Gladkov a declarat ca a avut…


Ce parere ai despre aceasta stire?