Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion pasageri prăbușit Rusia. Singurul supravieţuitor, un copil

Publicat:

Cel putin sapte persoane si-au pierdut viata si doar un singur pasager, un copil, a supravietuit.

Avionul bimotor de tip Let L-410, care decolase din orasul Habarovsk, s-a prabusit la aproximativ doi kilometri de aeroportul localitatii Nelkan, potrivit agentiei Tass.

Conform autoritatilor ruse, la bordul aeronavei se aflau opt persoane

Singurul supravietuitor, un copil, a fost spitalizat in stare grava.

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…

Un autobuz a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

00:55, 29.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

Tragedie in Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

22:26, 28.03.2024 - 45 de persoane de oameni au murit, joi, intr-un grav accident care a avut loc in Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

Un elicopter s-a prabușit in Rusia. Cite persoane se aflau la bordul aeronavei

12:15, 14.03.2024 - Cel putin o persoana a decedat si alte doua sint ranite din cauza prabusirii unui elicopter Mi-8 in Extremul Orient rus, au anuntat joi dimineata autoritatile locale. La bordul elicopterului, care a cazut in regiunea Magadan, se aflau 20 de persoane, a afirmat un purtator de cuvint al autoritatii ruse…

Un avion de transport militar s-a prabușit in Rusia: La bord se aflau 15 persoane

14:50, 12.03.2024 - Un avion de transport militar, probabil un IL-76, s-a prabușit in regiunea Ivanovo, Rusia. La bord se aflau opt membri ai echipajului și șapte pasageri. Avionul nu a reușit sa ajunga la aerodrom și s-a prabușit intr-o zona forestiera din apropierea satului Podtalitsy. Despre acest lucru relateaza Meduza…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?