Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane militare ruseşti au interceptat un bombardier american

Publicat:

Bombardierul american zbura deasupra apelor internationale in . Rusia a identificat bombardierul de la o distanta considerabila fata de granita si l-a tinut sub observatie.

Doua avioane militare de tip Suhoi-27 au fost trimise sa identifice si sa escorteze aeronava. Dupa ce bombardierul si-a schimbat traseul si s-a indepartat de granita Rusiei, cele doua avioane militare s-au intors la baza, se arata in comunicatul ministerului.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Rusia a interceptat la granița explozibil ascuns in icoane: Ar fi fost trimis de Ucraina prin Romania și alte țari UE

13:30, 02.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), susține ca „a blocat” un canal de introducere in Rusia a unor dispozivite explozive ascunse in icoane, trimise de Ucraina prin țarile Uniunii Europene, inclusiv Romania, relateaza TASS, potrivit hotnews.ro .

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Rusia sustine ca a interceptat trei avioane militare franceze deasupra Marii Negre

21:50, 05.03.2024 - Rusia a afirmat marti, 5 martie, ca a ridicat un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este neobisnuit, dar care intervine intr-un moment de tensiuni sporite cu Parisul, relateaza AFP."In…

Rusia susține ca a interceptat mai multe avioane franceze aproape de granița sa din Marea Neagra

20:10, 05.03.2024 - Rusia susține ca a interceptat trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa, deasupra Marii Negre. Incidentul vine intr-un context de tensiuni sporite intre Franța și regimul de la Kremlin, in contextul declarațiilor recente ale președintelui Emmanuel Macron.

Productia de drone militare a Rusiei este in crestere, potrivit ministrului Apararii

07:55, 11.02.2024 - Rusia a folosit pe scara larga dronele in timpul campaniei militare de aproape doi ani din Ucraina, dar a trebuit adesea sa se bazeze pe drone Shahed, ieftine, fabricate iranian. ”Capacitatile de productie care au fost create ne permit sa indeplinim majoritatea sarcinilor cu care ne confruntam astazi”,…

Noi atacuri rusești la granița Romaniei. Au fost emise mesaje RO-Alert in doua județe/ Doua avioane F-16, ridicate din baza de la Fetești

15:25, 10.02.2024 - Autoritatile romane au transmis mesaje RO-Alert in judetele Tulcea si Galati pentru a avertiza populatia asupra posibilelor caderi ale unor resturi de drone, dupa ce Rusia a atacat din nou porturile din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?