Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment NASA:Un asteroid se îndreaptă către Pământ. ''Este extrem de aproape''

Publicat:

Un asteroid care are o latime estimata de aproximativ 30 de metri se va apropia de Pamânt saptamâna viitoare. Obiectul va zbura la o distanta de aproximativ 44.000 de kilometri de suprafata planetei, conform NASA.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Orașul subteran, aproape de Romania, unde iși țin 'comorile' Vladimir Putin, Angela Merkel și alți grei ai lumii

22:45, 10.03.2024 - Liderii lumii iși țin comorile ascunse in cele mai neașteptate locuri, iar unul dintre acestea este chiar foarte aproape de Romania. Crama de la Cricova, din Republica Moldova, ascunde soiuri de vin extrem de scumpe, despre care se spune ca ar aparține lui Vladimir Putin, Angela Merkel sau alți lideri…

Un satelit se indreapta catre Pamant! Este scapat de sub control! Cand va ateriza

12:05, 20.02.2024 - Un satelit se indreapta catre planeta Pamant! Cercetatorii susțin ca este scapat de sub control in aceste momente. Data la care va ateriza pe Terra, potrivit informațiilor furnizate de specialiști. Exista sau nu motive de ingrijorare pentru populație.

Un satelit de marimea unui autobuz se indreapta spre pamant si se va prabusi miercuri, dupa 30 de ani de la lansare

11:30, 20.02.2024 - Un satelit scapat de sub control se indreapta spre Pamant și va intra in atmosfera miercuri, dupa 30 de ani de la lansare. Specialiștii cred ca riscurile privind producerea unui incident grav sunt mici, scrie presa romana.

Avertisment ANM! Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori

20:35, 12.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de luni, 12 februarie 2024, o avertizare meteo. Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Iata ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori!

Jose Mourinho, gest extrem de dur impotriva jucatorilor Romei » Ce le-a lasat in vestiar + Antrenorul a simțit ca vestiarul l-a tradat!

13:50, 06.02.2024 - Jose Mourinho, 61 de ani, concediat dupa doua sezoane și jumatate la Roma, a lasat in dulapul capitanului Lorenzo Pellegrini inelul pe care jucatorii i l-au facut cadou dupa ce au caștigat Conference League. Mesajul antrenorului: „Cand veți deveni barbați, atunci puteți sa mi-l dați inapoi!". Doi ani…

Un asteroid va trece pe langa Pamant. Este cat un zgarie-nori

09:50, 02.02.2024 - Un asteroid va trece pe langa Pamant astazi, pe data de 2 februarie 2024. Este cat un zgarie-nori, astfel ca are dimensiuni considerabile. Iata ce au transmis specialiștii cu privire la acest asteroid!

Celia revine pe scena, dupa o pauza indelungata. Au trecut 20 de ani de cand s-a lansat in muzica. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie: „Sunt extrem de fericita”

16:35, 28.01.2024 - Dupa o lunga perioada in care a pus viața de familie pe primul loc, Celia a anunțat ca iși dorește ca in 2024 sa revina pe scena. In acest an, s-au implinit doua decenii de cand s-a lansat in industria muzicala din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?