Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment legat de dieta ketogenă. Când există pericol pentru vasele de sânge

Publicat:

Ziua in care „trisezi” dieta ketogena, una dintre cele mai populare metode pentru slabit, fie pentru evitarea diabetului de tip 2, poate avea un impact negativ important asupra vaselor de sange, sustin cercetatorii americani. Acestia recomanda renuntarea la ziua in care se da liber la toate alimentele.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

800.000 de locuitori dintr-un oraș din Sudan se confrunta cu un pericol deosebit și imediat - avertisment ONU

04:50, 20.04.2024 - Inalti oficiali din cadrul ONU au avertizat vineri Consiliul de Securitate al organizatiei ca aproximativ 800.000 de oameni dintr-un oraș sudanez sunt in "pericol extrem și imediat", in conditiile in care violențele iau amploare și amenința sa "declanșeze lupte intercomunale sangeroase in Darfur", informeaza…

Avertisment pentru Emil Boc, legat de metrou. Ministru: ”O sa merg in septembrie sa vad daca avem șantierul. PNRR nu ne asteapta, anul 2026 este dupa usa”

21:36, 28.03.2024 - Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a declarat joi ca toata lumea il intreaba de metroul de la Cluj, si ar vrea sa il intrebe si pe domnul primar.Ministrul a precizat ca prin septembrie o sa mearga si el la Cluj ca sa vada daca avem santierul, daca s-au inceput lucrarile,…

Ambasada SUA din Rusia: urmeaza un atac terorist la Moscova! Alerta data cetațenilor, e pericol imens

15:25, 08.03.2024 - Ambasada Statelor Unite in Rusia a facut un anunț de ultima ora. Este vorba despre o atenționare importanta, pe motiv ca va avea loc un atac terorist la Moscova. Cetațenii au fost sfatuiți sa nu se panicheze și sa paraseasca imediat aceasta țara. Avertisment de atac terorist in Moscova Ambasada Statelor…

Care sunt cauzele spargerii vaselor de sange de pe fața. Cum poți sa previi apariția lor

12:10, 05.03.2024 - Vasele de sange sparte, cunoscute și sub numele de vene de paianjen, pot aparea in majoritatea zonelor corpului. Atunci cand apar pe fața, ele arata de regula ca niște linii mici, roșii. De asemenea, ele apar frecvent și la nivelul picioarelor.

Condimentul care iți dilata vasele de sange și reduce hipertensiunea. Il poți manca pe paine!

13:46, 29.02.2024 - Exista o mulțime de condimente sanatoase pe care ar trebui sa le folosiți in bucatarie, dar prima noastra alegere pentru o tensiune arteriala sanatoasa este cel despre care veți afla din acest articol.

Alimentul pe care sa-l incluzi in dieta ta pentru a regla nivelul de zahar din sange. Ce beneficii aduce intregului organism

09:05, 28.02.2024 - O alimentație sanatoasa inseamna și o viața plina de vitalitate. Pentru a scadea nivelul de zahar din sange, ai nevoie de un aliment pe care il poți include in dieta zilnica. Are multe beneficii pentru sanatate, dar și un aport caloric crescut.

Epidemiolog, avertisment despre fluxul de refugiați și migranți: „Exista pericol de TBC, HIV, febra tifoida, holera, hepatite virale”

17:40, 11.02.2024 - Vicepreședintele Societații Romane de Epidemiologie, dr. Emilian Damian Popovici, avertizeaza asupra problemelor privind sanatatea publica, ca urmare a fluxului de migranți. „Provin din regiuni cu incidențe crescute pentru unele boli infecțioase, cum ar fi tuberculoza, HIV, febra tifoida, holera”

Cum comenteaza eroul de la Azovstal blocarea ajutorului pentru Ucraina? Lecție a generalului Sun Tzu și avertisment legat de Rusia și China

17:00, 10.02.2024 - Comandantul Brigazii Azov, Denis Prokopenko, decorat cu titlul de „Erou al Ucrainei” pentru apararea combinatului siderurgic Azovstal din Mariupol in primavara anului 2022, a evocat un comentariu al generalului și filosofului chinez Sun Tzu intr-o analiza a evoluției razboiului din țara sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?