Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment de ultim moment! Meteorologii au anunţat când ne loveşte ciclonul care a devastat Grecia

Publicat:

Ciclonul care a devastat Grecia se abate asupra , urmand sa afecteze și țara noastra, avertizeaza meteorologii. The post Avertisment de ultim moment! Meteorologii au anuntat cand ne loveste ciclonul care a devastat Grecia appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertisment ANM de ultim moment! Cupola de foc peste Romania

11:50, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Cupola de foc peste Romania! Meteorologii prognozeaza ca un nou val de caldura va cuprinde Europa și va afecta și țara noastra in acest weekend. Se estimeaza ca luni, pe data de 15 aprilie 2024, temperaturile vor atinge…

Un nou val de caldura lovește Romania! Care sunt zonele cele mai afectate de ciclonul Kathleen

10:10, 06.04.2024 - Luna aprilie pare a fi una a recordurilor de temperatura, deși, in mod normal, ar fi trebuit sa fie ceva mai rece. ANM anunța ca vine un nou val de caldura lovește Romania, iar meteorologii europeni precizeaza care sunt zonele cele mai afectate de ciclonul Kathleen, in urmatoarele zile. In aprilie meteorologii…

Avertisment al specialistilor – Masa de aer incarcata cu particule de praf de origine sahariana deasupra Romaniei

11:30, 27.03.2024 - Meteorologii avertizeaza, miercuri, asupra patrunderii unei masei de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana deasupra Romaniei. Depunerile de praf vor putea fi observate in special in zonele si intervalele cu ploaie. „In perioada 27 martie, ora 12 – 28 martie, ora 22, circulatia…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii au emis cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice

21:45, 06.03.2024 - In aceasta seara, cu puțin timp in urma, meteorologii au emis un cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Avertisment important al meteorologilor! Ciclonul mediteranean lovește Europa. Cod portocaliu de ninsori, vant și ploi

14:05, 27.02.2024 - Meteorologii au facut recent un avertisment important! Ciclonul mediteranean lovește Europa. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori, vant și ploi. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce țari din Europa sunt vizate de avertizare!

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori și viscol. Ce zone din Romania sunt afectate

10:30, 24.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ninsori și viscol. Iata ce zone din Romania sunt afectate de atenționare!


Ce parere ai despre aceasta stire?