Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment al OMS: O nouă pandemie de gripă este inevitabilă

Publicat:

Este doar o chestiune de timp pana la o situatie de criza planetara din cauza gripei, spun expertii de la a Sanatatii. Dovada, in Romania, virusul a ucis 172 de oameni in sezonul acesta, mai multi decat anul trecut. „In situația in care un astfel de virus provoaca numai imbolnaviri umane, exista riscul […] The post Avertisment al OMS: O noua pandemie de gripa este inevitabila appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

OMS avertizeaza despre potențialul unei noi pandemii: “Sistemele de sanatate trebuie sa fie pregatite”

16:35, 07.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a vorbit despre noua pandemie care ar putea ameninta omenirea. Avertismentul OMS face referire la un posibil focar neașteptat de boala, un eveniment cu victime in masa sau un cutremur. Anunțul OMS despre o posibila pandemie Intr-un interviu la Antena 3 CNN, sefa Biroului…

Medic: ,,Obezitatea ne omoara mai devreme. Mancam tot ca in epoca de piatra!”

10:25, 05.04.2024 - Peste 2,5 miliarde de adulți din lumea intreaga sunt supraponderali și peste 890 de milioane de adulți sufera de obezitate, o boala cronica ce este caracterizata prin depozite excesive de grasime in corp care pot afecta sanatatea. „Atunci cand mananci prea mult și consumi prea puțina energie, balanța…

Bate vant de o noua pandemie!

20:00, 03.04.2024 - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil intre oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters. Aceasta avertizare survine la o zi dupa ce in statul american Texas s-a…

Medic nutriționist, avertisment despre o intoleranța tot mai agresiva: „A devenit inamicul sanatații noastre!”

07:50, 23.03.2024 - Un cunoscut medic nutriționist din Romania avertizeaza despre „o intoleranța la moda”. Dupa „epidemia” de intoleranțe la gluten și lactoza, histamina a devenit inamicul sanatații noastre, susține dr. Mihaela Bilic

Avertisment OMS. Peste 1 miliard de oameni din lume sufera de obezitate.

18:00, 01.03.2024 - Peste un miliard de persoane la nivel global sunt considerate in prezent obeze, afectiune asociata cu un risc crescut pentru numeroase probleme de sanatate, potrivit unor estimari actualizate realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

Cand declara autoritatile epidemie de gripa in Romania

10:05, 01.02.2024 - Pana la sfarșitul lunii februarie situația va reintra in normal in ceea ce privește numarul cazurilor de viroze respiratorii, crede ministrul Sanatații, Alexandru Rafila. Acesta spune cand declara autoritatile epidemie de gripa in Romania.

Numarul cazurilor de gripa, in continua creștere. Alexandru Rafila trage un semnal de alarma: "Situatie de tip epidemic..."

23:55, 29.01.2024 - Potrivit declarațiilor facute de ministrul Sanatații, Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere ”abrupta” a numarului de cazuri de gripa. Alexandru Rafila a subliniat ca au fost inregistrate decese cauzate de aceasta boala. 


Ce parere ai despre aceasta stire?