Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment: 18% din angajatii din mediul de afaceri lucreaza in firme cu capitaluri negative! Ce trebuie facut?

Publicat:

Aproape jumatate din firmele care activaza in Romania (45%) au capitaluri negative, adica obligatii mai mari decat resursele. Situatia creeaza probleme mediului de afaceri pentru ca aceste companii, de regula, platesc cu mare interziere furnizorii, sustine presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR), . In acelasi timp, una din patru companii care figureaza in acte ca fiind “in functiune&" nu realizeaza nicio activitate in realitate.

0  0 0 0 0 0

Teoretic, (companiile cu capitauri negative- n.r.) nu au cum sa supravietuiasca. Atunci…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Caciu, vești bune pentru companiile din Romania: 150 de milioane de euro disponibile pentru digitalizare

10:45, 21.03.2024 - "150 milioane euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor incepand cu data de 25 martie 2024! Granturi pentru sprijinirea antreprenorilor in dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe Componenta 9, Investitia 3 din PNRR", a scris ministrul, joi, pe pagina sa de Facebook.Sprijinul nerambursabil…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

11:30, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

07:01, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

PSD: Romania a inregistrat, in 2023, investiții in economie de 38,3 miliarde euro, cele mai mari de dupa Revoluție

21:56, 12.03.2024 - PSD anunța ca, in 2023, Romania a avut cele mai mari investiții nete in economie de dupa Revoluție: 38,3 miliarde euro, cu 8 miliarde de euro   in plus fața de 2022. „Miza pe care am pus-o anul trecut pe investiții incepe sa faca diferența in favoarea companiilor romanești! Pe langa investițiile publice…

Accesul la avort in județul Hunedoara: O realitate complicata pentru femeile in cautare de servicii medicale

22:50, 10.03.2024 - In ciuda legislației care garanteaza dreptul la avort in Romania, situația in județul Hunedoara demonstreaza o realitate dificila pentru femeile aflate in cautarea acestui serviciu esențial. Datele furnizate de Asociația Moașelor Independente dezvaluie un peisaj complex, in care accesul la avort…

Criza de medici la spitalul din Orșova. Conducerea a angajat doctori la pensie, ca sa nu iși suspende activitatea

07:16, 05.03.2024 - De exemplu, intr-un spital din Mehedinți mai sunt, in prezent, doar 20 de medici dintre care șase pensionari. Aceștia indeplinesc sarcinile a 32 de medici, cați sunt de fapt in organigrama. Lipsa medicilor ridica probleme mari la Spitalul Municipal din Orșova. Conducerea spitalului a angajat doctori…

Premierul Ciolacu, dupa intalnirea cu reprezentantii mediului de afaceri: Firmele romanesti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de solutiile pentru dezvoltare / Ne-au aratat, cu exemple, si unde cred ca lucrurile nu merg bine

19:01, 13.02.2024 - ”Firmele romanesti nu sunt interesate deloc de comasare, ci de solutiile pentru dezvoltare! Iar din dialogul de ieri si de astazi cu liderii mediului de afaceri din Romamia, patronatele din Concordia si reprezentantii IMM-urilor, au aparut idei valoroase care pot ajuta semnficativ economia romaneasca”,…

E-factura. De unde a plecat „coșmarul”. „Statul roman a cerut Comisiei Europene”

11:06, 10.02.2024 - Fostul ministru al Economiei, Claudiu Nasui, acuza Guvernul ca a impus „coșmarul cu e-factura pentru toate firmele”, deși obligația europeana pentru e-factura era doar la contractele cu statul. „Statul roman a cerut sa aplice coșmarul cu e-factura pentru toate firmele. Vi se tot zice ca e-factura este…


Ce parere ai despre aceasta stire?